Η Στέλλα Δημητρίου ετοιμάζεται να φορέσει νυφικό όχι για να περπατήσει στην πασαρέλα, αλλά για τον γάμο της. 

Αν και χαμηλών τόνων, η ξανθιά καλλονή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σοουμπίζ στην Κύπρο και στην Ελλάδα και με τις φωτογραφήσεις της να «βάζουν» φωτιές  στις ανδρικές καρδιές.

Εκείνη όμως έδωσε την καρδιά της στον επιχειρηματία από την Βόρεια Ελλάδα Δημήτρη Μιχαϊλίδη.

Μάλιστα η Στέλλα Δημητρίου μπορεί μέχρι σήμερα να κρατούσε τις σχέσεις της μακριά από τα φώτα, όμως με τον νέο της αγαπημένο έκανε την διαφορά, αφού ο έρωτας της ήταν κεραυνοβόλος.

Πριν λίγες μέρες η Κύπρια καλλονή ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Μιχαϊλίδη από τις διακοπές τους στην Μύκονο, γράφοντας στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία τους: «Και σκέφτομαι πάλι πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι .... μα πιό πολύ ταξίδι είναι το πάθος να μοιραστείς το δρόμο !! ❤️ #mykonos #mykonosgreece #mykonosisland #greece #mysummer #mystory #mylife #myman».

Αυτή η ανάρτηση τελικά αποδείχθηκε προφητική για εκείνη, αφού λίγες ημέρες μετά ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου στις Σπέτσες, και συγκεκριμένα στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, που πέρασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «On time». 

Φυσικά η Στέλλα είπε το πολυπόθητο «ναι» χωρίς να το σκεφτεί, ούτε δευτερόλεπτο, καθώς είναι τρελά ερωτευμένη με τον επιχειρηματία.

Ο γάμος τους θα γίνει αρκετά σύντομα. Εκεί που έδωσαν τους όρκους αιώνιας αγάπης, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στις Σπέτσες, στα μέσα Σεπτεμβρίου, σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.