Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, η αγαπημένη chef  Ντίνα Νικολάου  προτείνει υπέροχες συνταγές από το «Dina’s Bakery»

Απολαύστε τη συνταγή για το γευστικό κέικ με κόκκινα φρούτα, τυρί κρέμα και κραμπλ αλλά και τη δελεαστική κιμαδόπιτα με τυριά. Δείτε επίσης τη στήλη του Σαββάτου με τα special tips που αφορούν τεχνικές αρτοζαχαροπλαστικής για να μάθετε όλα τα μυστικά για το κουλούρι Θεσσαλονίκης – cheesecake από τον ευφάνταστο master baker των «Κουλουράδων» Δημήτρη Γρίβα.

Την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει μία ξεχωριστή δαμασκηνόπιτα με σφολιάτα αλλά και την παραδοσιακή πίτα της Θεσσαλίας, τον πλαστό. Ακόμη, υποδέχεται τον καθηγητή και chef Angelo Genovese που θα παρουσιάσει special tips αλλά και μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα στην pizza inpala.

Μη χάσετε τα δύο νέα επεισόδια του πιο νόστιμου bakery της ελληνικής τηλεόρασης.

«Dinas Bakery» με τη Ντίνα Νικολάου: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 στο MEGA.

#dinasbakery #neoprogrammaepitelous

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Cooking Studio Team

Αρχισυνταξία : Νατάσα Θεοχάρη, Ελένη Σκάρπου

Οργ./Διευθ. Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος

Project Manager: Δημήτρης Φακίνος

Παραγωγή: Pangolin Entertainment

Παραδοσιακος_πλαστος
Ν_Νικολαου___Δ__Γριβας
Ν__Νικολαου___Angelo_Genovese
Κιμαδοπιτα_με_τυρια
Δαμασκηνοπιτα_με_σφολιατα
Κεικ_με_κοκκινα_φρουτα___τυρι_κρεμα