«Ο άνθρωπός μου… Το μεγαλείο του MVP. Επόμενο κεφάλαιο: Πρωτάθλημα. #MambaMentality», είχε γράψει ο Κόμπι Μπράιαντ στο Twitter τον Ιούλιο του 2019, για τον απίστευτο Γιάννη Αντετοκούνμπο, 8 μήνες πριν σκοτωθεί με το μοιραίο ελικόπτερο, σε μια προφητική δήλωση της μεγαλειώδους νύχτας που ο Γιάννης χάρισε στους Μιλγουόκι Μπακς το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, μετά το 1971.
Και ήταν τόσο συγκλονιστικός ο «Greek Freak» στο παιχνίδι του, που το μεγαλείο του προσκύνησαν όλοι οι ζωντανοί θρύλοι του μπάσκετ μαζί με τον απλό κόσμο, δικαιώνοντας την επιλογή του από τους Μπακς, πίσω στις 13 Οκτωβρίου 2013 σε ηλικία 18 ετών.

Ο 26χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο, το αγόρι από τα Σεπόλια της Αθήνας, έχει αφήσει για πάντα πίσω του το μικρό, κρύο διαμέρισμα και ζει σε ένα αρχοντικό που δεν είναι κραυγαλέο, αλλά είναι σεμνό, όπως ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του.

Στο αρχοντικό του, το οποίο βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει μια ήρεμη, σχετικά, ζωή με τη γυναίκα του Μαράια και το γιο τους, ενώ περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους. Πρόκειται για την ακριβότερη από τις αγορές του, αφού ο Γιάννης έδωσε 1,8 εκατομμύρια δολάρια, το 2018, δύο χρόνια μετά την υπογραφή, το 2016, του 4ετούς συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι αναπτύσσεται σε 920 τετραγωνικά μέτρα, σε κάτι παραπάνω από ένα στρέμμα γης, διακοσμημένα εξωτερικά με κόκκινο τούβλο και γκρι κεραμίδι και εσωτερικά με μάρμαρο, σκούρα κόκκινα ξύλα στα πατώματα και σε διακοσμήσεις, μάρμαρο και γρανίτες στους πάγκους, σε όμορφους γήινους και διακριτικούς συνδυασμούς, με μεγάλα ανοίγματα στα παράθυρα για να μπαίνει άπλετα το φως.

Διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και αρκετούς, άνετους χώρους διημέρευσης, καλύπτοντας πλήρως το χαρακτηρισμό «πολυτελής διαβίωση». Ακολουθώντας τη λογική των μεγάλων δωματίων, το σπίτι έχει ανοιχτή κουζίνα και ένα οικογενειακό δωμάτιο που οδηγεί στην πίσω αυλή, σύμφωνα με τα στοιχεία της κτηματομεσιτικής εταιρείας.

Στον κύριο χώρο, όπου βρίσκεται το σαλόνι με τη θολωτή οροφή, υπάρχει ένα τζάκι διπλής όψης. Το κύριο υπνοδωμάτιο-σουίτα, εκεί που ο Γιάννης κοιμήθηκε με τα τρόπαια του πρωταθλητή και του πιο πολύτιμου παίκτη MVP τη νύχτα της νίκης, διαθέτει δικό της μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα–υδρομασάζ, καμπίνα ντους και ξεχωριστή μπανιέρα. Επίσης, δωμάτιο-γκαρνταρόμπα με δύο μεγάλες ντουλάπες. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν επίσης πέντε επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα ακόμη τύπου μεζονέτας με πατάρι. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει βιβλιοθήκη-γραφείο, αίθουσα παιχνιδιών, home theater, μια πελώρια κάβα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνα με μεγάλο καταπράσινο κήπο εμπρός και πίσω από το σπίτι, ξεχωριστό ξενώνα που βλέπει στην πισίνα και θερμαινόμενο γκαράζ.

Δείτε την εικόνα του σπιτιού

Σπιτι_Αντετοκουνμπο

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time