Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης έστειλε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τονίζοντας «Ότι αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών!».

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι προγραμματίζει μαζί με τους συνεργάτες του «με αίσθημα ευθύνης» μια σειρά από επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής του ανταμοιβής από τις συναυλίες θα διατεθούν για τη στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης και για τα αδέσποτα.


«Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12 – 13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς ενώ η επιχείρηση ‘’Nava Seaside’’ θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνάνθρωπο μας, οποίος διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.