Νέος διαδικτυακός «πόλεμος» ξέσπασε με αφορμή τη φωτογραφία του σκύλου της Σμαράγδας Καρύδη, την οποία η διάσημη persona του Instagram, Soula Glamorous πρώτη αναπαρήγαγε, αφήνοντας υπονοούμενα για ερωτικό βοήθημα. Η απάντηση της ηθοποιού δεν άργησε να έρθει και η Soula Glamorous έριξε τα πυρά της στη Σμαράγδα Καρύδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία όπου πίνει τον καφέ της και πίσω της ο σκύλος της, Γιάννης, παίζει με ένα κόκαλο. Η Soula Glamorous έβαλε το χεράκι της με ένα story της που κατηύθυνε το κοινό του Instagram στο να σκεφτεί πιο πονηρά και μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία είχε σχεδόν 500 σχόλια, όπου πολλοί έκαναν λόγο για... δονητή. Η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε στη Soula Glamorous διά στόματος του σκύλου της, του Γιάννη. «Βάθος φαίνομαι κι εγώ να μασουλάω το κόκκαλο μου. Το γνωστό κόκκινο κόκκαλο μου που ποζάρω με αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες… Η φωτό ήταν εκεί για 4 μέρες και τίποτα παράξενο δεν είχε συμβεί μέχρι που ένα προφίλ που λέγεται @soulaglamorous υπαινίχθηκε αστειευόμενο ότι το κόκκαλο μου δεν ήταν το κόκκαλο μου, αλλά δονητής. Κι από εκείνη την ώρα έγινε ο χαμός.

Όλοι σχολιάζουν ότι μασάω έναν δονητή. Όλοι δηλαδή είδαν αλλιώς κάτι που τόσο καιρό έβλεπαν κανονικό επειδή κάποιος τους υπέδειξε πως θα το δουν. Το φώτισε κάποιος, κάπως αλλιώς, και όλη η αγέλη σας, υπάκουσε και το είδε με άλλα μάτια. Δεν ήξερα ότι κι εσείς υπακούτε τυφλά στην αγέλη.

Μου είπαν ότι έτσι γίνεται στα σόσιαλ. Και μου εξήγησαν ότι τα σόσιαλ είναι όπως όταν εγώ κατουράω στο ίδιο δέντρο που πριν κατούρησε άλλος και μετά θα έρθει άλλος κι είναι σαν να κάνουμε όλοι λάικ στο ίδιο σημείο. Επίσης μέχρι τότε δεν ήξερα τι είναι ο δονητής. Μου είπαν ότι είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Δηλαδή περίπου όπως αυτό που κάνω στα μαξιλάρια του καναπέ όταν δεν έχω κορίτσι. Δεν έχουμε πολλές διαφορές τελικά. Η βασική μας διαφορά είναι ότι εγώ αν πίστευα ότι βλέπω κάποιον να μασάει έναν δονητή θα ήμουν πιο ευγενικός και διακριτικός, θα παρίστανα ότι δε το βλέπω και δε θα έκανα dog shaming».

Αντί για «συγγνώμη» η Soula Glamorous έριξε τα πυρά της στη Σμαράγδα Καρύδη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση που η ίδια κράτησε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας πως καλά θα κάνει να ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα και όχι με… dog shaming. «Πού ακριβώς ήμουν προσβλητική; Επειδή έκαναν ζουμ στον σκύλο; Γιατί ούτε κάτι υπονόησα, ούτε κάτι έγραψα. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί τέτοιου βεληνεκούς θα έπρεπε να ασχολούνται με όντως σοβαρά θέματα όπως είναι η παιδεραστία και οι βιασμοί και να μη συγκαλύπτουν εγκληματίες. Συγγνώμη αν έκαναν “dog shaming” όπως ανέφερε».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ