Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, από την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει.

Δείτε ακόμη: Ο Άρης Σερβετάλης σταμάτησε τις παραστάσεις του «Ρινόκερου» αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Μετά την ανακοίνωση των νέων υγειονομικών μέτρων την περασμένη εβδομάδα, που επιτάσσει η είσοδος στα θέατρα να επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε εμβολιασμένους, ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων, και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την αρχή ο Άρης Σερβετάλης είχε γνωστοποιήσει την θέση του αυτή στην παραγωγή, οπότε τώρα που επιβλήθηκε να παρακολουθούν τις παραστάσεις μόνο εμβολιασμένοι, θεώρησε ότι πρέπει να σταματήσει.

Δείτε ακόμη: Επίθεση Φαίης Κοκκινοπούλου στον Σερβετάλη - Ο μόνος ανεμβολίαστος και πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός

Οι συνάδελφοί του αντιδρούν με την κίνηση αυτή
Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί».

Δείτε ακόμη: Ο Λάκης Λαζόπουλος στηρίζει τον Άρη Σερβετάλη  - Δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους (Βίντεο)

«Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

«Ο κοροναϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: