Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Αντώνη Ρέµο. Ο µοναδικός καλλιτέχνης, µε τις τεράστιες επιτυχίες, επιστρέφει την Παρασκευή 26 Νοεµβρίου σε έναν νέο, ξεχωριστό χώρο, το «NOX», και εγκαινιάζει τη συνεργασία του µε τον Ηλία Μαροσούλη και τον Αγγελο Κοτταρίδη.

Ο χώρος γεννήθηκε εκεί όπου για πολλά χρόνια βρισκόταν η «Ιερά Οδός», ένας από τους ιστορικότερους χώρους στην Αθήνα. Στην press conference, το απόγευµα της Πέµπτης, ο Ηλίας Μαροσούλης καλωσόρισε τον Αντώνη Ρέµο, ενώ, µιλώντας για τη συνεργασία τους, δεν µπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. «Ισως είναι το µεγαλύτερο έργο που κάνω. Είµαι συγκινηµένος, συγγνώµη, προσπαθούσα πολλά χρόνια να συνεργασθώ µε τον Αντώνη, δεν τα κατάφερνα, αλλά µε τη βοήθεια του γαµπρού µου, του Αγγελου Κοτταρίδη, τα καταφέραµε. ∆ώσαµε την ψυχή µας, ο Αντώνης µέσα στα µπάζα, µέσα στα χώµατα», είπε, µε τον Αντώνη να του κάνει µια µεγάλη αγκαλιά.
758998

Ο χώρος εντυπωσιακός, µοναδικός, δεν θυµίζει τίποτα από όσα έχουµε δει µέχρι σήµερα. Λάµπες που ανεβοκατεβαίνουν, έργα Τέχνης, σουίτες, καταπληκτική διακόσµηση και µια σκηνή ανεπανάληπτη, που µε τα φώτα της γίνεται πραγµατικά εντυπωσιακή.

758992
Ο Αντώνης Ρέµος ερµήνευσε τέσσερα τραγούδια για τους φίλους δηµοσιογράφους, ένα από αυτά και το αγαπηµένο της κόρης του, ενώ παρουσίασε και την... έναρξή του, που συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό σόλο µε βιολί. «∆εν θα µπορούσαν να γίνουν πραγµατικότητα όσα είχα σκεφτεί, αν δεν είχα αυτούς τους ανθρώπους δίπλα µου, τον Ηλία Μαροσούλη και τον Αγγελο Κοτταρίδη», δηλώνει ο Αντώνης Ρέµος, ενώ εξηγεί στο «S» γιατί αυτό που θα παρουσιάσει είναι ξεχωριστό. «Υπάρχει µια νέα πρόταση, µια νέα άποψη στο τι σηµαίνει διασκέδαση, ψυχαγωγία… Να σκεφτεί ο άλλος πως θα πάει σε έναν χώρο για να ξεχαστεί, να απελευθερωθεί και να υπάρχει λόγος για να βγει έξω. Θεωρώ πως εµείς εδώ δηµιουργήσαµε έναν λόγο να βγει κάποιος από το σπίτι του την Παρασκευή ή το Σάββατο, µετά το φαγητό του, να έρθει να δει το πρόγραµµα και να πιει ένα ποτό, να γυρίσει σπίτι του µε εικόνες όµορφες και στιγµές µοναδικές, που δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Το «NOX» σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Ωστόσο, η πανδηµία είναι εδώ και µας θυµίζει πως δεν έχουµε τελειώσει µε αυτήν… Θα απολαύσουµε τον Ρέµο, που χαρίζει αστείρευτο κέφι; «Εννοείται! Ο καθένας θα έρθει µε την παρέα του και µετά θα γίνουµε όλοι µια παρέα. Εχουµε αποµονωθεί, είναι αλήθεια, όµως πρέπει να πάµε παρακάτω, πρέπει να ξαναπάρουµε τη ζωή στα χέρια µας», δηλώνει στο «S» και τονίζει πως ο χώρος αυτός είναι άξιος εµπιστοσύνης, καθώς τηρούνται µε µεγάλη αυστηρότητα τα µέτρα προστασίας από τον COVID-19. «Σκοπός µας είναι να νιώσουµε όλοι ασφάλεια. Και αν είµαστε σε ένα περιβάλλον που στηρίζει την ασφάλεια µε ευλάβεια και σύνεση, τότε µπορούµε να απαλλαγούµε από τις φοβίες µας!», ξεκαθαρίζει.

758982
Ο Αντώνης Ρέµος, που αγαπά και σέβεται πάνω από όλα τον κόσµο, που τον ακολουθεί από τα πρώτα βήµατα της καριέρας του, θέλει πολύ το εξής: «Να ξανανιώσουµε όπως παλιά. Αγαπηµένοι να περνάµε όµορφα βράδια. Ναι, µπορεί να αρρωστήσουµε και εµείς, οι εµβολιασµένοι, αλλά δεν θα κινδυνεύσουµε. Ολο το προσωπικό είναι εµβολιασµένο για την προστασία τη δική σας πάνω απ’ όλα και µετά τη δική µας! Τα υπόλοιπα θα σας τα πω τραγουδώντας».