Η Αλεξία Μουστάκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αχαριστία που έχει εισπράξει στη ζωή της, αλλά και την εξαπάτηση.

Η ηθοποιός λύγισε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής , καθώς μιλούσε για τους γονείς της και σύγκρινε τη δοτικότητα και την στοργή που εισέπραττε από αυτούς με την συμπεριφορά του υπόλοιπου κόσμου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα όνειρα που είχε στο παρελθόν και εξήγησε πώς οι διάσημοι γονείς της επηρέασαν τελικά τη ζωή της.

«Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, αρχαιολόγος, μαθηματικός, αλλά όχι ηθοποιός. Στην σχολή έμαθαν τη δεύτερη χρονιά ότι είμαι κόρη του Μουστάκα και της Μπονέλου. Και έκλεισαν και άνοιξαν πόρτες λόγω του επωνύμου μου», δήλωσε.

Για τους γονείς της, η ηθοποιός είπε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ ανοιχτός χαρακτήρας και ο μπαμπάς μου ήταν πιο κλειστός άνθρωπος, αλλά με φοβερό χιούμορ. Έγραφαν ποιηματάκια ο ένας στον άλλον φεύγοντας από το σπίτι. Πιο μεγάλη έλεγα στον πατέρα μου τα προσωπικά μου, μικρή όχι. Με συμβούλευε, αλλά είχε μέτρο, δε μου έλεγε “πρέπει να κάνεις αυτό”. Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, Σωτήρης Μουστάκας, έπαιζα στο θέατρο. Την ίδια χρονιά, με διαφορά 3 μήνες, έχασα τη μητέρα μου, Μαρία Μπονέλου».

Τέλος, συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε πόσο δοτικοί και αγαπητοί άνθρωποι ήταν οι γονείς της. «Βλέπω ταινίες με τους γονείς μου, δεν έχω πρόβλημα. Από τον πατέρα μου έχω πάρει το βλέμμα του, από τη μητέρα μου την γλύκα της. Επειδή οι γονείς μου ήταν τόσο δοτικοί, νομίζεις πως όλος ο κόσμος έτσι είναι. Και είδα αχαριστία και εξαπάτηση», είπε με ραγισμένη φωνή.