Διπλή βάφτιση των παιδιών τους σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το «Secret» των «Παραπολιτικών».

Ο γιος τους, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 2018 και θα πάρει το όνομα Σάββας, και η κόρη τους, που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και θα ονομαστεί Αναστασία, θα βαφτιστούν στο αγαπημένο νησί των γονιών τους, εκεί όπου γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν: Στη Μύκονο.

Θυμίζουμε ότι το μοντέλο και πρώην «Σταρ Ελλάς» ντύθηκε νυφούλα τον Ιούνιο του 2017 φορώντας μια Celia Kritharioti ρομαντική δημιουργία και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του επιχειρηματία, ζώντας το απόλυτο παραμύθι. Ο γάμος τους καλύφθηκε από όλα τα Μέσα και αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Όπως έχει πει στο παρελθόν στα προσωπικά της social media, η πανδημία και τα μέτρα προστασίας τους εμπόδισαν από το να βαφτίσουν τα παιδιά τους, οπότε καθυστέρησαν λίγο το γεγονός.

Η ώρα όμως έφτασε και το ζευγάρι σύντομα θα τελέσει τη διπλή βάφτιση του γιου και της κόρης του, χωρίς να έχουν ακόμη γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Η Δούκισσα, που έχει αναλάβει η ίδια την ανατροφή των παιδιών της απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παρόλο που είχε προτάσεις, έχει επιμεληθεί την κάθε λεπτομέρεια της βάφτισης.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28 Φεβρουαρίου 2022