H Κατερίνα Χαλικιά, πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα, ετοιµάζεται να ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά. Με βάση αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η γοητευτική Κατερίνα θα παντρευτεί το καλοκαίρι µε παπά και µε κουµπάρο. Σύµφωνα µε το επίσηµο… ανακοινωθέν, λοιπόν: Η δίµετρη ξανθιά στα µέσα Ιουνίου παντρεύεται τον ∆ηµήτρη Καραθανάση στη Σύρο, σε ένα ειδυλλιακό ξωκκλήσι. Αξίζει να σηµειωθεί ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδάκι, τον Χρήστο-Ιάσονα, 2 ετών.

Η ίδια, µάλιστα, µας µίλησε για το ευχάριστο γεγονός: «Είµαι σούπερ ευτυχισµένη και χαρούµενη. Βρήκα τον άνθρωπο της ζωής µου, τον καλύτερο πατέρα, και είµαστε µαζί τέσσερα χρόνια. Το σηµαντικό είναι ότι και τα άλλα δύο παιδιά µου από τον πρώτο µου γάµο τα µεγαλώνει σαν να είναι δικά του και έτσι νιώθω ότι είµαστε γεννηµένοι ο ένας για τον άλλον».

Η γνωστή αθλήτρια µάς αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν: «Τον γνώρισα στο γήπεδο. Ηταν προπονητής του γιου µου στο ποδόσφαιρο και από την πρώτη στιγµή υπήρξε αµοιβαία εκτίµηση και συµπάθεια». Οσον αφορά την πρόταση γάµου, ήταν έκπληξη, όπως µας είπε η ίδια. «Πέρσι, στα γενέθλια του γιου µας πήγαµε στην Ανω Σύρο, σε µια εκκλησία. Μου έδειξε τη θέα και ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι και µου έκανε την πρόταση. Μου εξοµολογήθηκε ότι είµαι η γυναίκα της ζωής του. Εκλαιγα, συγκινήθηκα µε όλα όσα µου είπε, γιατί άγγιξαν την ψυχή µου». Η Κατερίνα, µάλιστα, έχει ήδη επιλέξει και το νυφικό της. «Είναι απλό και λιτό, λευκό, και έχει κάτι που λαµπυρίζει, όχι όµως έντονο».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 22 Απριλίου 2022