Απάντηση στο μυστήριο για το «γοητευτικό άντρα» με τον οποίο ταξίδεψε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη δίνει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου αποκλειστικά στην «ON time». Η ίδια η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha μίλησε για το ταξίδι αυτό, χωρίς να αποκαλύψει φυσικά ποιος ήταν ο συνοδοιπόρος της.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μού λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος: “Δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δεν θέλω…”. “Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω “καλά, είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης: “Δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το “Survivor”».

Ποιος ήταν αυτός ο άντρας; Ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «ON time», το ζευγάρι ταξίδεψε με την ίδια πτήση το απόγευμα της Παρασκευής. Έφτασαν φυσικά χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με διαφορά. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δύο», αναφέρει στην «ON time» πηγή που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Όπως είναι λογικό, το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι το εξής: Υπάρχει επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού; Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται προσπάθειες και από τους δύο να δουν αν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να είναι πάλι μαζί. Άλλες πληροφορίες τονίζουν πως μετά το χωρισμό τους και τις στιγμές έντασης και απομάκρυνσης που ακολούθησαν, αποφάσισαν να παραμείνουν δύο πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Τι ακριβώς συμβαίνει θα το μάθουμε φυσικά πολύ σύντομα… Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει πολλές φορές να μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα προσωπικά της, έχοντας πολλές φορές τονίσει πως θα ήθελε να βρει έναν άντρα για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η μεγάλη αλλαγή

Οι αναφορές της στον αέρα δεν είναι λίγες και κάποιοι λένε ότι αυτός ήταν και ο λόγος του χωρισμού της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα όμως αποφάσισε τον τελευταίο καιρό να αλλάξει πολλά πράγματα. Όπως να μη μιλά για τα προσωπικά της. Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης εντάσσεται και η μετακόμιση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα με υπέροχη θέα στο Κολωνάκι, το οποίο είναι μεγάλης αξίας.

Το σπίτι ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν από λίγο καιρό έμενε εκεί η αδελφή του γνωστού ηθοποιού. «New home, new life» σημείωσε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram, όπου την είδαμε να απολαμβάνει τη θέα του νέου σπιτιού της. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά, γι’ αυτό και με μεγάλη χαρά τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων. «Νιώθω χαρούμενη και ευγνώμων για την απόφαση που πήρα μιας και ολοκλήρωσα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων… Να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι γυναίκες επιλέγουμε αν και πότε θα γίνουμε μητέρες… και κάθε γυναίκα ορίζει το σώμα και την ψυχή της όπως εκείνη θέλει… Ανήκω όμως στην κατηγορία των γυναικών που ιδανικά θα ήθελα να αποκτήσω μελλοντικά παιδάκι. Η διαδικασία είναι ιατρικά απλή και νομίζω ο γιατρός σας είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει γι’ αυτό! Για να είμαι ειλικρινής, το πιο δύσκολο στην όλη διαδικασία είναι το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να νιώθει ότι την κατατρέχει ο χρόνος. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να κρίνεται (εν έτει 2022) επειδή έφτασε στα 37 και δεν έχει κάνει παιδί».

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 30 Ιουνίου 2022