Πόσο κόσμο έχουν κάψει αυτά τα ανοιχτά μικρόφωνα που ξεχνιούνται και κάποιοι δεν το παίρνουν χαμπάρι; Έχουμε δει να ακούγονται πολλών ειδών «μαργαριτάρια» σε ζωντανή μετάδοση, με τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, κάνοντας λόγο για τεχνικό πρόβλημα ή αρκετές φορές αναφέρουν ότι "στις ζωντανές εκπομπές αυτά συμβαίνουν".

Η Κατερίνα Καινούργιου κλήθηκε σήμερα στο «Super Κατερίνα» της Πέμπτης 01.07/2022 να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αφού σε ζωντανή μετάδοση ο ρεπόρτερ της εκπομπής μεταφέροντας πληροφορίες σχετικά με την κλήτευση της Ρούλας Πισπιρίγκου από το Ανθρωποκτονιών, για να καταθέσει σχετικά με τα νέα δεδομένα γύρω από τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ακούστηκε μια ατυχής φράση.

Απίστευτα πράγματα

Χωρίς να γίνεται εύκολα κατανοητό αν πρόκειται για κάποιον άνθρωπο της εκπομπής στο κοντρόλ ή για κάποιον περαστικό που είπε πολύ δυνατά την κακή του κουβέντα, οι τηλεθεατές άκουσαν μια γυναικεία φωνή να λέει «Γ@μ@ τον @@@ μου» και είδαν την ανάσα της παρουσιάστριας να κόβεται από τη ντροπή που ένιωσε.

Αμέσως η ίδια ζήτησε να διακοπεί η σύνδεση με τον δημοσιογράφο και προσπάθησε να αλλάξει κουβέντα κάνοντας λόγο για «τεχνικό πρόβλημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: