Σε ένα ξεχωριστό γεύμα κάλεσε στο St.George Lycabettus με την υπέροχη θέα εκλεκτές φίλες της η Σίσσυ Παπαγεωργίου, γιορτάζοντας τα γενέθλια της, τα γενέθλια των 6 χρόνων blog της του sissysworld.com και την επανεκλογή της ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο στο ιστορικό σωματείο «Καλλιπάτειρα» για δεύτερη συνεχόμενη θητεία!

Στο γεύμα παρευρέθησαν η Κλέλια Χατζηιωάννου, η Χρυσάνθη Λαιμού, η Αγάπη Πολίτη, η Μαρίνα Γιαβρόγλου, η Ταμάρα Ζέην, η Έμιλυ Βαφειά, η Ελένη Δρακοπούλου, η Ντόρα Πάλλη, η Λίτσα Λάβδα, η Φανή Λεβέντη, η Τίνα Ντουζόγλου, η Άννα Μειμέτη, η Δέσποινα Συντριλά, η Στέλλα Βουλγαράκη, η Μαρία Μάτσα, η Ντάνα Στασινού και η Χριστίνα Καρακίτσου!

Η οικοδέσποινα υποδέχτηκε τις φίλες της με μεγάλη χαρά, φορώντας την καλύτερη διάθεσή της, το πιο πηγαίο της χαμόγελο και ένα καφτάνι σμαραγδί με ανάγλυφα φούξια λουλούδια από την αγαπημένη της boutique AILIN στα Μελίσσια!

Με αρωγό την καλόγουστη, πρωτοπόρο και έμπειρη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου St.George Lycabettus Ειρήνη Βασιλοπούλου, η οικοδέσποινα χρησιμοποίησε σαν πηγή έμπνευσης για το art de la table το λεμόνι και το φωτεινό, δροσερό, χαρούμενο και καλοκαιρινό χρώμα του, που είναι και το αγαπημένο της χρώμα για το καλοκαίρι, καθώς γυάλινα βάζα διακοσμημένα με λεμόνια κοσμούσαν το τραπέζι, ενώ στα υψηλής αισθητικής μαύρα-ασημί βάζα της ταλαντούχας Εμιλυς Βαφειά, δέσποζαν κίτρινες μαργαρίτες.

Για συνοδεία του εκλεκτού menu που είχε επιμεληθεί ο κορυφαίος chef του ξενοδοχείου και που είχε επίσης σαν βάση το λεμόνι, η οικοδέσποινα επέλεξε το ακριβότερο ροζέ κρασί στον κόσμο, το LAPO παραγωγής αμπελώνων Έλενας Μπαβελή, που παράγεται μόνο σε 500-700 φιάλες τον χρόνο και έχει 24K χρυσού στη φιάλη!

Αντλώντας μεγάλη χαρά όταν προσφέρει δώρα στους αγαπημένους της, η οικοδέσποινα άφησε στη θέση κάθε καλεσμένης από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα φούξια πουγκί με 3 υπέροχα προϊόντα της ελβετικής εταιρείας προϊόντων περιποίησης δέρματος ZARTAUX: 24KGOLD CREAM / POPUP LIPS / LIGHTUP FOUNDATION! Τα θετικά vibes είχαν κατακλύσει τον υπέροχο χώρο του εστιατορίου του St.George Lycabettus με την υπέροχη θέα και η οικοδέσποινα ευχήθηκε στις φίλες της ένα όμορφο καλοκαίρι!

thumbnail__1_
thumbnail__2_
thumbnail__3_
thumbnail__4_
thumbnail__5_
thumbnail__6_
thumbnail__7_
thumbnail__8_
thumbnail__9_
thumbnail__10_
thumbnail__11_
thumbnail__12_
thumbnail__13_
thumbnail__14_
thumbnail__15_
thumbnail__16_
thumbnail__17_
thumbnail__18_
thumbnail__19_
thumbnail__20_
thumbnail__21_
thumbnail__22_
thumbnail__23_
thumbnail__24_
thumbnail__25_
thumbnail__26_
thumbnail__27_
thumbnail__28_
thumbnail__29_
thumbnail__30_
thumbnail__31_
thumbnail__32_
thumbnail__33_
thumbnail__34_
thumbnail__35_