Το ξεπέταγμά της στην ηλικία των 23, μέσα από το διάσημο «Λύκο της Νέας Υόρκης», το 2013, έκανε η Μάργκοτ Ρόμπι. Η Αυστραλή καλλονή έμοιαζε να προσγειώθηκε στον πλανήτη και οι γυμνές σκηνές της έκαναν το γύρο του κόσμου και έγιναν αντικείμενο ανάλυσης και πνευματικής κλοπής.

Η κοπέλα που θέλγει τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ταινία, ως «Ναόμι», είχε δηλώσει ένα χρόνο αργότερα, στην εφημερίδα «Telegraph», ότι είχε ανησυχήσει που έβλεπε το σώμα της σε διάφορες μορφές, όμως όταν ο σκηνοθέτης, Μάρτιν Σκορσέζε, της είχε προτείνει μείωση των σκηνών, προκειμένου να νιώσει πιο άνετα, είχε αρνηθεί.

Στο ίδιο Μέσο μίλησε ξανά η Ωκεάνια ηθοποιός και αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα. Προλογίζοντας, είπε: «Νομίζω ότι το γυμνό, για χάρη του γυμνού είναι ντροπή. Αν το έχουν βάλει μόνο για να βγάλει ένα κορίτσι τα ρούχα του, τότε αυτό είναι αηδιαστικό. Αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι αηδιαστικό, όταν κάποιος θα ήταν γυμνός στην πραγματική ζωή και στην ταινία δεν αφήνει άνετα το σουτιέν ή κρατάει ψηλά το σεντόνι. Το να βλέπω κάποιον να πρέπει να είναι γυμνός και να τον καλύπτουν, με εκνευρίζει εξίσου».
robbie

Σε ό,τι αφορά το ρόλο της Ναόμι, συνέχισε: «Το όλο νόημα της Ναόμι ήταν ότι το σώμα της ήταν η μόνη της μορφή σε αυτόν τον κόσμο. Όταν λοιπόν ο Μάρτιν Σκορτσέζε προσπάθησε να με βοηθήσει και να μου δώσει μία ρόμπα για να καλύψω το σώμα μου και να γυρίσω τη σκηνή, όπου σαγηνεύω τον Τζόρνταν (Λεονάρντο ντι Κάπριο), είπα ότι δεν θέλω. Ήθελα να είναι γυμνή, να απλώσω όλα μου τα χαρτιά στο τραπέζι. Ήθελα πραγματικά να αφιερωθώ στη σκηνή».
robbie_squad

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά από το ’14 που μίλησε για τις συγκεκριμένες σκηνές. Και το 2018 είχε τοποθετηθεί για αυτές: «Δεν φαίνεται στο κοινό, αλλά εμείς γυρίζουμε αυτές τις σκηνές και είμαστε 30 άτομα στριμωγμένα σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο. Είναι σχεδόν όλοι άντρες και εγώ κάθομαι και προσποιούμαι ότι χαϊδεύω τον εαυτό μου. Είναι απλώς ένα πολύ περίεργο πράγμα και πρέπει να θάψεις την αμηχανία και τον παραλογισμό, πραγματικά βαθιά και να αφοσιωθείς πλήρως, σε αυτό που έχεις να κάνεις».
Margot_Robbie