Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στο σκεπτικό της για το πώς παρουσιάζει μία είδηση αλλά και στην ανάγκη της να κάθεται περισσότερο σπίτι.

Η δημοσιογράφος, που την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», προσπαθεί να μεταφέρει όλες τις ειδήσεις που αφορούν το πολιτικό κομμάτι όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

«Αυτό που είχα αποφασίσει όταν ξεκίνησα τη δουλειά είναι να είμαι ουδέτερη και όσο πιο πολύ αντικειμενική και νομίζω ότι το έχω καταφέρει. Βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι. Δεν παίρνω το μέρος του ενός και του άλλου. Εάν θεωρήσω ότι γίνεται λάθος από τη μία πλευρά θα το πω, αν γίνεται από την άλλη πλευρά θα το πω.

Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη και δεν θέλω να ξέρει ο τηλεθεατής τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Δεν τον αφορά κιόλας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το γεγονός ότι προτιμάει να μένει σπίτι το βράδυ παρά να βγαίνει έξω, είπε: «Δεν θα πάω για ποτό. Θα κάτσω στο σπιτάκι μου, με το σκυλάκι μου, με τις πιτζαμούλες και να χαλαρώσω. Έχω ανάγκη να κάτσω στο σπίτι μου, να χαρώ το σπίτι μου, το νοικοκυριό μου, να κάνω τα γλυκά μου. Πάω σπίτι, σηκώνομαι μαγειρεύω, έχω και σύσκεψη. Αλλά κάνω παράλληλα και μια αγροτική ζωή, γιατί έχω τρέλα με τα άλογα».

Στην τηλεόραση από την πλευρά της μυθοπλασίας φέτος η Ανθή βλέπει μανιωδώς το «Μαύρο Ρόδο» και περιμένει να βγει το «Maestro» στην πλατφόρμα του Netflix, καθώς το πολύ πρωινό της ξύπνημα δεν της επιτρέπει να τα παρακολουθεί στην ώρα προβολής, αλλά τα παρακολουθεί μέσω on demand.

Σε ερώτηση ποια είναι τα σχέδιά της για τα Χριστούγεννα, η Ανθή ανέφερε ότι αυτό που της έχει λείψει πιο πολύ είναι το σπίτι της και είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάτσω στο σπιτάκι με το σκυλάκι μου, έχω ανάγκη να κάτσω λίγο σπίτι να ηρεμήσω».