Η Έλενα Παπαμεθοδίου τον τελευταίο καιρό διανύει μία πολύ ευχάριστη περίοδο στη ζωή της καθώς τα επαγγελματικά της πηγαίνουν πολύ καλά.

Η Κύπρια επιχειρηματίας και μοντέλο, έχει δεχτεί πρόταση για παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να κλείσει αυτή η συμφωνία. Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και από ότι μαθαίνουμε είναι έτοιμη να μπει και στο στούντιο και να ηχογραφήσει ένα τραπ κομμάτι.

Η Έλενα Παπαμεθοδίου έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία. Παράλληλα έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση και καθόλου τυχαία μιας και έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1.


















Παράλληλα η αγάπη της για τη δημοσιογραφία την οδήγησε στη σχολή του ΑΝΤ1 και ολοκληρώνοντας τις σπουδές της ασχολήθηκε με την τηλεόραση.




















Η Έλενα Παπαμεθοδίου που αναστατώνει τα πλήθη με το καλλίγραμμο σώμα της ταξιδεύει αρκετά συχνά σε Ελλάδα και Κύπρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ασχολείται και με το modeling.


Μάλιστα δραστηριοποιείται και στην Αθήνα αναπτύσσοντας την επιχείρηση της και στην Ελλάδα.


Η Έλενα Παπαμεθοδίου συμμετείχε ως guest star στο πολύ δυνατό music video του τράπερ Dippy από την Promo Paganias με τον τίτλο ILLUMINATI που κυκλοφόρησε 01/12/2022 και έχει ήδη χιλιάδες εμφανίσεις στο YouTube.

Δείτε το σχετικό βίντεο κλιπ που ακολουθεί: