Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της την Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Έρωτας Φυγάς" του Open παραχώρησε μία συνέντευξη στη διάσημη παρουσιάστρια του Mega αναφερόμενη στην επαγγελματική και στην προσωπική ζωή.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου παραδέχτηκε ότι η πορεία της στον χώρο της υποκριτικής δεν ήταν εύκολη υπόθεση: "Όταν σιγά σιγά μπήκα στον χορό, δυσκολεύτηκα. Δεν είναι εύκολο, έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου. Θες να βιοποριστείς από τη δουλειά που κάνεις και εάν ίσως λίγο ματαιόδοξος ανεβάζεις τους στόχους. Για μένα ήταν αυτό, να βρίσκομαι σε μία σκηνή και να βιοπορίζομαι από την τέχνη μου".

Για το κομμάτι της τηλεόρασης, η ίδια δήλωσε: 'Υπάρχει μία αντίσταση που έχουμε εμείς οι θεατρικοί ηθοποιοί στο να κάνουμε τηλεόραση. Στον αντίποδα, το να σε αναγνωρίζει ο κόσμος σου δίνει τεράστια χαρά, είναι ένας απώτερος στόχος για εμάς, είναι ευλογία. Μου αρέσει που με φωνάζουν στον δρόμο "Αλεξάνδρα". Στην αρχή ήμουν και εγώ πιο διστακτική στο να μπω στην τηλεόραση και για να είμαστε και ειλικρινείς δεν μπαίνεις εύκολα στην τηλεόραση! Δεν είναι εύκολο να βρεθεί κανείς σε μία παραγωγή. Εμένα χρειάστηκε να δουν συνεχόμενες φορές στο θέατρο για να με προτείνουν σε μία δουλειά, έχω περάσει από άπειρα κάστινγκ και έχω φάει άπειρες απορρίψεις. Δεν μασάω, άμα θέλω κάτι θα το πάω μέχρι τέλους. Συνηθίζεις. Στον "Έρωτα Φυγά" έκανα τρία κάστινγκ".

Σε άλλο σημείο, η Ντάνη Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε στον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι: ""Από τη στιγμή που γνωριστήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα, όσο κρατήσει αυτό το πάντα. Από την πρώτη στιγμή μου είπε "Εγώ θέλω να σε κάνω γυναίκα μου", "Θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωή μου μαζί σου". Δεν πιστεύαμε ότι γάμος θα προσθέσει κάτι σε όλο αυτό, δεν είχαμε φόβο μήπως χαλάσει κάτι, απλώς το καλοκαίρι κάναμε ένα πάρτι γιατί το χρειαζόμασταν μετά την κλεισούρα του κορονοϊού".

Εκείνος δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος ή υποκριτικής και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για την αγαπημένη του: "Για μένα είναι ανακουφιστικό. Είναι ανακουφιστικό το ότι ο σύντροφός μου δεν ασχολείται με τον χώρο. Αλλά εντάξει, έχω κάνει δουλειά για να βρεθούν οι ισορροπίες. Είναι ανακουφιστικό που δεν μιλάω συνέχεια για θέατρο και για υποκριτική και ακούω για φυσική, ό,τι κι αν καταλαβαίνω".