Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

O Τάκης Γιαννούτσος και o Θοδωρής Βαμβακάρης μίλησαν για τον Μάρκο Σεφερλή.
«Στον Μάρκο Σεφερλή δεν αρέσαν κάποιες από τις ερωτήσεις μας. Υπήρξαν φίλοι μας παρουσιαστές που δεν ήρθαν στην εκπομπή μας», ανέφερε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Πλανάται στον αέρα ότι είμαστε επικίνδυνο δίδυμο και θα τους πάρουμε τη δουλειά», αποκάλυψε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε κάποιες extreme εμπειρίες του.
«Όταν κάποια στιγμή με προσέβαλε η γιαγιά μου στα 17 μου, εξαφανίστηκα από το σπίτι για 15 ολόκληρες μέρες, έμενα στο δάσος και στις παράλιες. Στα 14 μου ένας ταξιτζής με παρενόχλησε σεξουαλικά και τον απώθησα βίαια, ένα ζευγάρι μου πρότεινε να κοιμηθώ στο σπίτι του, μια κοπέλα ήθελε να κάνουμε ναρκωτικά. Σε ωτοστόπ σε μοτοσυκλέτα θυμάμαι να τρέχουμε με 300 χιλιόμετρα και εγώ να είμαι γαντζωμένος στον άνθρωπο που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα. Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πλούσιο κορίτσι, μάλλον δεν ήθελα να μπλέξω με αυτή την κάστα των ανθρώπων, απαρέσκεια προς το χρήμα. Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου με έναν τρόπο, δεν το κατακρίνω, ίσως θα μπορούσε να έχει πλάκα, αν το είχα ζήσει 20-25 χρόνων», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε συνέχεια προφανώς, γιατί είμαστε ερωτευμένοι, υπάρχουν εντάσεις που ευτυχώς καταλήγουν σε ωραίες διαδικασίες. Δεν γίνεται όταν έναν άνθρωπο τον θέλεις και σε αφορά πάρα πολύ να μη μαλώσεις μαζί του, έχει συμβεί να κάνουμε έρωτα μετά από καβγά μας».


O Θάνος Μπίρκος παραδέχθηκε κάτι ακραίο που έχει κάνει για τον έρωτα: «Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να μοιραστώ τις τηγανίτες πατάτες».

Η Στεφάνια Γουλιώτη έκανε αποκαλύψεις για τη μύτη της, αλλά και για την βία που έχει ζήσει στις σχέσεις της.
«Έχω σπάσει τέσσερις φορές τη μύτη μου και δεν την έχω φτιάξει. Τη μια φορά την έσπασα, όταν καβγάδισα με σύντροφό μου», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Όταν ήμουν έντεκα χρόνων έχασα τον πρώτο μου έρωτα, ήταν πολύ τραυματικό. Ξεκίνησα την ψυχανάλυση γιατί ήταν βίαιες οι σχέσεις μου. Μετά την ψυχανάλυση ερωτεύομαι με τον ίδιο τρόπο και τους ίδιους ανθρώπους, αλλά τώρα διαχειρίζομαι καλύτερα τις καταστάσεις», υπογράμμισε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Για την ζήλια μίλησε η Βίκυ Κάβουρα.
«Η ζήλια είναι αρρώστια. Έχει τύχει να ζηλέψω και συνήθως αιτία είναι η έλλειψη προσοχής από τον σύντροφό μου. Σε όλους τους ανθρώπους πέφτει το μάτι τους και μπορεί να κοιτάξουν το κινητό του συντρόφου τους», δήλωσε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: