Η Κατερίνα Καλίνογλου είναι το πρόσωπο που έγινε viral πρόσφατα, καθώς εµφανίστηκε στην πολυσύχναστη 5th Avenue της Νέας Υόρκης µε µαγιό. Η social media manager και visual/ art director µιλάει στο «Secret» και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς και γιατί πήρε την απόφαση να περπατήσει µε sexy περιβολή στην κεντρική οδική αρτηρία του Μανχάταν. Επιπλέον, µιλάει για τη συνάντησή της µε τον σύντροφο της Μαντόνα, αλλά και για τις δύσκολες στιγµές της ζωής της.

2_3

 Πώς αποφάσισες να βγεις µε µαγιό στη 5th Avenue;

Είχα πάει το προηγούµενο βράδυ για φωτογράφηση µε ρούχα και είπα µέσα µου: «Αυτό το έχουν κάνει όλες. Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό». Πήγα Νέα Υόρκη απευθείας από Ιµπιζα. Στη βαλίτσα είχα περισσότερα µαγιό από ρούχα, είχε και 30 βαθµούς Κελσίου στη Νέα Υόρκη και ήταν µονόδροµος να βγω µε µαγιό.

Ο κόσµος πώς αντέδρασε;

χειροκροτούσαν, µε έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο. Ηταν λες και συµµετείχαν στη φωτογράφηση. Μου έλεγαν: «Είσαι θεά, µπράβο». Αν το έκανα αυτό στην Ελλάδα, θα µου πέταγαν αυγά. Αυτό το καλό έχει η Νέα Υόρκη, ότι ο κόσµος είναι ακοµπλεξάριστος, δεν τον ξαφνιάζει τίποτα. Ολο το vibe ήταν πολύ θετικό.

Ποιος σε φωτογράφισε;

Με φωτογράφισε µια φίλη, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάθαµε ότι συναντήθηκες µε τον σύντροφο της Μαντόνα, τον Πόπερ.

Πήγα στο γυµναστήριό του να κάνω personal και ήταν ένας τροµερός άνθρωπος. Οταν του είπα ότι είµαι Ελληνίδα, σήκωσε την µπλούζα του και µου έδειξε το τατουάζ που έχει στα ελληνικά. Εφυγε στη συνέχεια για να πάει να κάνει training στη Μαντόνα, γιατί την προετοιµάζει για tour.

Αν το έκανα αυτό στην Ελλάδα, θα μου πέταγαν αυγά. Αυτό το καλό έχει η Νέα Υόρκη, ότι ο κόσμος είναι ακομπλεξάριστος


Πες µας λίγα πράγµατα για σένα.

Εχω σπουδάσει Μarketing Μanagement και Ψυχολογία στο Deree College. Εχω εργαστεί 13 χρόνια στο Mega, στο πρόγραµµα. Eίµαι social media manager και διαχειρίζοµαι λογαριασµούς Instagram εταιρειών.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή στη ζωή σου;

Οταν έχασα όλη την οικογένειά µου µέσα σε τρία χρόνια.

3_2


Τι ακριβώς συνέβη;

Γύρισα ένα απόγευµα στο σπίτι και βρήκα τον πατριό µου νεκρό από καρδιά, τη µητέρα µου από εγκεφαλικό, γιατί της πέθανε στα χέρια, και µόλις γύρισα από την κηδεία του πατριού µου, ο πατέρας µου είχε πάθει καρδιά και εγκεφαλικό και ήταν στην Εντατική. Οταν βγήκε ο πατέρας µου έπειτα από τρεις µήνες από την Εντατική, µπήκε η γιαγιά µου στο νοσοκοµείο. «Εφυγε» σε σύντοµο χρονικό διάστηµα και ύστερα από λίγο καιρό «έφυγε» και ο πατέρας µου. Μετά από όλη αυτή τη σκληρή εµπειρία που έζησα, άλλαξε η ζωή µου εντελώς και αυτό που έµαθα και κράτησα είναι να ζω τη ζωή µου σαν κάθε µέρα να είναι η τελευταία. Να είµαι ευγνώµων για τα απλά πράγµατα και να είµαι πάντα µε το χαµόγελο στα χείλη. Οπως καταλαβαίνεις, πολλές φορές οι αντιδράσεις µου και αυτά που κάνω είναι γιατί βλέπω τη ζωή µε χιούµορ και αυτό έχει να κάνει µε τον χαµό της οικογένειάς µου.

Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν όταν έχασα όλη την οικογένειά μου μέσα σε τρία χρόνια

Εχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Εχω δεχτεί σχόλια µε σεξουαλικά υπονοούµενα µόνο και µόνο επειδή είναι έτσι η εµφάνισή µου. Εγώ γενικά δεν µιλάω. Οπου αισθάνοµαι άβολα αποχωρώ.

1_3


*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 28/4/23