Το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ είχε εχτές, Δευτέρα 05/06/2023 γενέθλια, με φίλους και γνωστούς να της στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους για την ιδιαίτερη ημέρα.

Μεταξύ αυτών και η ανάρτηση του συζύγου της, Αντώνη Ρέμου, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία της Υβόννης και της κόρης τους, Ελένης.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο, μητέρα και κόρη ποζάρουν αγκαλιά και η μία ακουμπά στο μάγουλο της άλλης.

«Χρόνια πολλά, ζωή μου, Υβόννη», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος στο story που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας το μήνυμά του με μία κόκκινη καρδιά.



Στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος Ρέμος - Μπόσνιακ

Το ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και με την ευκαιρία η εντυπωσιακή σχεδιάστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγο νωρίτερα.

Στην όμορφη παρέα στο νησί των ανέμων ήταν, μεταξύ άλλων, και η Μαρία Μπεκατώρου, κουμπάρα του ζευγαριού, αλλά και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε σχετικό βίντεο με την όμορφη έκπληξη που ετοίμασαν οι παρευρισκόμενοι στην εορτάζουσα.

Στο σχετικό κλιπ, η Μαρία Μπεκατώρου κρατά μία τούρτα και οι παρευρισκόμενοι τραγουδούν το γενέθλιο τραγούδι στην εορτάζουσα.


Υπενθυμίζεται ότι τη Μύκονο επέλεξε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλήθος Ελλήνων celebrities, μεταξύ αυτών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: