Ο γνωστός make-up artist, Παντελής Τουτουντζής, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», και με αφορμή τον καλεσμένο της εκπομπής, Δημήτρη Μάντζο -εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ, μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η Φώφη Γεννηματά, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2021 βυθίζοντας στη θλίψη τον πολιτικό -και όχι μόνο -κόσμο της χώρας, ήταν ο «φύλακας άγγελός» του, ενώ έκανε λόγο για τον «πιο γλυκό και αληθινό άνθρωπο» που έχει συνεργαστεί.

Η Φώφη Γεννηματά είναι ο πιο γλυκός και αληθινός άνθρωπος που έχω συνεργαστεί

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Παντελή Τουτουντζή για τη συνεργασία του με την αείμνηστη πολιτικό, με εκείνον να εξηγεί ότι για τον ίδιο η Φώφη Γεννηματά ήταν πολλά περισσότερα.

«Όχι απλά την έβαφα, αλλά για μένα είναι ο φύλακας άγγελος μου για ένα προσωπικό μου θέμα. Ασχολήθηκε με κάτι πολύ ουσιαστικό και μας έδειξε και τη διαδρομή να το κάνουμε πράξη. Ο πιο γλυκός και αληθινός άνθρωπος που έχω συνεργαστεί. Στην πρώτη πεντάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τουτουντζής για τη Φώφη Γεννηματά.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της ίδιας εμφάνισής, του ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε εμμέσως και στις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Φόνσου, μιλώντας για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.