Είναι μόλις 22 ετών και μετρά ήδη 8 χρόνια πτητικής εμπειρίας. Ο λόγος για την Αμερικανίδα Σαμπρίνα Τζόνσον, η οποία πέταξε για πρώτη φορά στα 14 της, όταν ο πατέρας της, της έκανε δώρο το πρώτο της μάθημα πάνω στις πτήσεις.

«Πάντα του λέω, ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερό του λάθος, γιατί με έβαλε "στο στόμα του λύκου"», έχει δηλώσει η 22χρονη. «Από τότε δεν μπόρεσα ποτέ να σταματήσω να πετάω».

@sabrinaleej I hope i greased that landing #airlinepilot #femalepilot #pilotsoftiktok #travel #hispanic #helicopterpilot ♬ original sound - Kaitlyn

Η νεαρή καλλονή, η οποία έχει αδειά να πετά και με αεροπλάνα και με ελικόπτερα, εργάζεται σε μεγάλη αεροπορική εταιρία και πολλές φορές μοιράζεται τις εμπειρίες της στο TikTok, όπου έχει πάνω 135.000 ακόλουθους, αλλά και το Instagram που μετά πάνω από 14,2 χιλ. ακόλουθοι.

@sabrinaleej The more you know 🙌 ✨ #pilotsoftiktok #airlinepilot #travel #femalepilot #hispanic #colombian #helicopterpilot ♬ sonido original - Sabrina Johnson

Μάλιστα σε πολλά βίντεο που έχει αναρτήσει στη δημοφηλή πλατφόρμα εξηγεί ότι πολλές φορές οι άνθρωποι που τη συναντούν είναι δύσπιστοι ως προς την ηλικία της, ενώ πολλοί δεν την κάνουν για πιλότο αλλά για αεροσυνοδό, κάτι που όπως λέει, την ενοχλεί πολύ.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

1-Sabrina_Johnson-15
1-Sabrina_Johnson-1
1-Sabrina_Johnson-2
1-Sabrina_Johnson-3
1-Sabrina_Johnson-4
1-Sabrina_Johnson-5
1-Sabrina_Johnson-6
1-Sabrina_Johnson-7
1-Sabrina_Johnson-8
1-Sabrina_Johnson-9
1-Sabrina_Johnson-10
1-Sabrina_Johnson-11
1-Sabrina_Johnson-12
1-Sabrina_Johnson-13
1-Sabrina_Johnson-14