Είναι ένα βελούδινο «διαζύγιο», πριν καν όµως γίνει ο… γάµος, καθώς µεγάλος ντόρος δηµιουργήθηκε για τη διάλυση της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά µε τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον επόµενο χειµώνα.

Οπως αναφέρθηκε στην εκποµπή «Happy Day», από τον Ιανουάριο ο Ρουβάς θα είναι µε τις Μέλιssεs. Τι ακριβώς έχει συµβεί όµως µε τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο πλατό του «The Voice». Η συνέχεια της συνεργασίας τους γράφτηκε στη σκηνή του «Teatro», που τους φιλοξένησε ολόκληρη την περασµένη σεζόν µε εξαιρετική επιτυχία. Η χηµεία τους αλλά και η φιλία τους ήταν κίνητρο ώστε να θελήσουν να συνεχίσουν αυτή την επιτυχία. Μάλιστα, σε ερώτηση για τη συνεργασία µε τον Σάκη Ρουβά, ο Αργυρός απάντησε: «Ζούµε µαγικές στιγµές µε τον Σάκη Ρουβά. Βγάζουµε χηµεία, είναι τροµερός αυτός ο άνθρωπος. Γενικά, κάνουµε παρέα τον τελευταίο ενάµιση χρόνο». Επίσης, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, συνεργάζονται και δισκογραφικά, αφού ο Αργυρός έχει αναλάβει τις παραγωγές του Ρουβά.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι δύο τραγουδιστές αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού µε το κοινό τους για του χρόνου, στο ίδιο νυχτερινό µαγαζί όπου φέτος έζησαν στιγµές δόξας, το «Teatro», χωρίς όµως να υπάρχει κάτι επίσηµο. Οι µέρες περνούσαν, οι συνεργασίες «έκλειναν» και το σχήµα αυτό είχε παγώσει, καθώς υπήρχαν κωλύµατα που αφορούσαν το µαγαζί και όχι τους δυο καλλιτέχνες. Οι προτάσεις συνεχίζονταν και έτσι ο Σάκης Ρουβάς έδωσε τα χέρια µε τις Μέλιssεs για να συνυπάρξουν στο «Εναστρον», που έχει επίσης µια πολύ επιτυχηµένη χρονιά µε πρωταγωνιστές τις Μέλιssεs και τη ∆έσποινα Βανδή. Από την άλλη, το «Teatro» ανακαινίζεται, µε σκοπό να γίνει ένας χώρος που θα εντυπωσιάσει κάθε παρευρισκόµενο, µε τον Κώστα Μπερτάκη να θέλει να τα αλλάξει όλα και να γίνει το Νο 1 κέντρο στη νυχτερινή Αθήνα.

Το αν θα συνεχίσει τη συνεργασία µε τον Κωνσταντίνο Αργυρό είναι άγνωστο ακόµη, αφού οι ετοιµασίες του νέου χώρου ίσως καθυστερήσουν την έναρξή του, µε τον Αργυρό παράλληλα να πολιορκείται από προτάσεις. Να σηµειωθεί ότι την περασµένη ∆ευτέρα οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν στα MAD και είχαν µια θερµή αγκαλιά στα παρασκήνια, αποδεικνύοντας µπροστά σε όλους πως η σχέση τους παραµένει δυνατή. 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 24/6