Μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ έζησε ένας πλανόδιος τραγουδιστής στη Νέα Παραλία, ο Γιώργος, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος «Μέλισσες» στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Voria.gr, ο μουσικός είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του μπροστά από χιλιάδες θεατές το βράδυ της Τετάρτης.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», τον ανέβασε στη σκηνή του Θεάτρου Γης, όπου ερμήνευσε μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

Ο Χρήστος Μάστορας, πριν ανεβάσει τον νεαρό τραγουδιστή στη σκηνή, κάλεσε τους παρευρισκόμενους της συναυλίας να απαθανατίσουν τη στιγμή και τους ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να προσκαλέσει εκεί τον Γιώργο όταν τον άκουσε ο ίδιος να τραγουδάει στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, όταν τον άκουσε να ερμηνεύει στη Νέα Παραλία, του έκανε και δεύτερη φωνή.

Το κοινό αποθέωσε τόσο τον Χρήστο Μάστορα για την πράξη του όσο και τον νεαρό Γιώργο, ο οποίος ανέβηκε με θάρρος στη σκηνή και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

Πηγή: Voria.gr