Η Φαίη Σκορδά έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που την εντόπισαν σε νυχτερινή της έξοδο και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Breakfast@Star», αναφέρθηκε αρχικά, στη σεζόν που πέρασε.

Όλα ήταν καινούρια για μένα

«Ήταν μια σεζόν πολύ δημιουργική. Όλα ήταν καινούρια για μένα. Ήξερα βέβαια, ότι χρειάζεται χρόνος. Είναι ένας αγώνας που έχει συγκεκριμένη διαδρομή», είπε αρχικά.

Το γνώριζα εξ' αρχής

«Το γνώριζα εξ' αρχής, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της:

«Η αλήθεια είναι ότι το ξέρατε πριν από εμένα αυτό. Έγινε η συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική στο να πραγματοποιηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, φαντάζομαι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Σαφώς, θα ήθελα κάποιες αλλαγές

«Εμένα μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι, με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην εκπομπή. Σαφώς, θα ήθελα κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω όμως πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν», πρόσθεσε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: