Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές ενώ αρκετά είναι και τα νέα πρόσωπα που θα δούμε σε αυτόν.

Πέρα από τον Βασίλη Μπισμπίκη που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά, ένα ακόμη πρόσωπο που θα δούμε να κάνει την εμφάνισή του στα επόμενα επεισόδια είναι η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια με τον ρόλο της Εύας Αβραμίδη, αδελφής του Ευθύμη Φαρμάκη ως μία επιτυχημένη επαγγελματίας, που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Για την συμμετοχή της στο «Σασμό»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο "Σασμό". Πρόκειται για έναν τρομερά ενδιαφέροντα ρόλο και για μία ομάδα από ηθοποιούς τους οποίους γνωρίζω και εκτιμώ πολύ. Αλλά, και οι ομάδες των συνεργείων και όλοι οι καλλιτεχνικοί συντελεστές που έχω συναντήσει στο "Σασμό" αποτελούν μία καλλιτεχνική έκπληξη» δήλωσε η ίδια για τον ρόλο της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Ποια είναι όμως η Πηνελόπη Τσιλίκα;

Η Πηνελόπη Τσιλίκα γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από τα Άγραφα, και μεγάλωσε σε μια τετραμελή οικογένεια. Από μικρή ασχολούνταν με τον χορό και συχνά μαζί με την οικογένειά της πήγαιναν σε θέατρα και κινηματογράφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της ήταν δικηγόρος και η μητέρα της χημικός. Έτσι, η Πηνελόπη Τσιλίκα δε φανταζόταν ποτέ ότι μια μέρα, εκείνη θα γινόταν ηθοποιός.

Εκείνο που επιθυμούσε ήταν το επάγγελμα που θα έκανε, να σχετίζεται με τον άνθρωπο. Έτσι, αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για τη Νομική, όπου και πέρασε καθώς το θεωρούσε ένα ευρύ πεδίο που θα της "άνοιγε την πόρτα" για να βρει τι ήταν αυτό που θα την έκανε χαρούμε. Από το μυαλό της είχαν περάσει η δημοσιογραφία και η εγκληματολογία.