Άννα Βίσση: Η επετειακή της συναυλία στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι (Εικόνα)
«Ήταν μία συγκινητική βράδια. Η συναυλία αυτή ήταν η καλύτερη που έχω κάνει. Είπα τραγούδια που δεν μπορώ να πω στους χώρους που εμφανίζομαι» δήλωσε η Άννα Βίσση - Δείτε τα βίντεο
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μίλησε για την συναυλία της για τα 50 χρόνια καριέρας και για τα συναισθήματά της από την παρουσία του κόσμου που την αποθέωσε.
Η καλύτερη συναυλία που έχω κάνει
«Ήταν μία συγκινητική βράδια. Η συναυλία αυτή ήταν η καλύτερη που έχω κάνει. Είπα τραγούδια που δεν μπορώ να πω στους χώρους που εμφανίζομαι», είπε αρχικά η Άννα Βίσση.
Και πρόσθεσε αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο συνεχίζουν να έχουν μία ξεχωριστή σχέση: «Το ξεχωριστό ήταν ότι άκουγα τα τραγούδια μου όπως τα έχω ονειρευτεί και ο Καρβέλας όπως τα έχει φανταστεί».
«Αισθάνομαι ότι δεν αξίζω την τόση αγάπη που εισπράττω», συμπλήρωσε η Άννα Βίσση.