Κατερίνα Στικούδη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: "Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη"
Η γνωστή τραγουδίστρια που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της
Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και συνομίλησε με την Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, αλλά αλλά και για τις διαφορές που παρατηρεί ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη εγκυμοσύνη.
Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη
«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς απ' ό,τι στον Βύρωνα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν και εμείς να μην αγχώσουμε τους άλλους. Αν πεινάει, ας φάει. Αν θέλει να χάσει, ας τα χάσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.
Όσον αφορά στις δύο εγκυμοσύνες της, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε: «Όταν είναι άγνωστα τα πράγματα έχεις την άγνοια κινδύνου. Τώρα που ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις μια σιγουριά για το πώς θα διαχειριστείς κάποια πράγματα. Η στιγμή της γέννας είναι κάτι που δεν ξέρεις πώς θα πάει και εύχομαι να πάει καλά. Ο Βαγγέλης μπήκε στον τοκετό και τώρα θα μπει. Εκείνη τη στιγμή δεν αισθανόμουν και πολλά, ποιος είναι γύρω μου κ.λπ. Έλεγα “Αχ, Παναγία μου, να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ύστερα από 12 ώρες”».
Κλείνοντας, η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στην πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της λέγοντας: «Η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν η συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Δεν είχα προγραμματίσει να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου. Αισθάνθηκα τόσο άνετα, τόσο ζεστά και είπα θα το μοιραστώ. Ούτε τα κορίτσια το ήξεραν, ούτε ο Βαγγέλης ήξερε ότι θα το κάνω έτσι. Ήταν ο αυθορμητισμός, ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές της καριέρας μου. Μου αρέσει που δουλεύω και στο ελληνικό και στο ξένο ρεπερτόριο».