Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για σήμερα, Τετάρτη 29/11.

Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Κριός 21/3 - 20/4

Μπορείς σήμερα ν’ αποφασίσεις ποιες υποθέσεις θα κλείσεις στη δουλειά σου. Μπορείς να επιβάλεις τις αποφάσεις σου καθώς θα έχεις επιχειρήματα ικανά να πείσουν τους συνεργάτες σου και οι ιδέες σου θα τους καταπλήξουν. Στα συναισθηματικά αυξάνεται η ρομαντική σου διάθεση και το ταίρι σου σε ακολουθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις νέο πρόσωπο.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Έχεις μια σημαντική ευκαιρία στη δουλειά και οι επαναστατικές σου ιδέες θα γίνουν αποδεκτές από πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι δίνοντάς σου την ευκαιρία ν’ ανοίξεις νέους δρόμους στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα ζήσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος από μια πρόσκληση προκύπτει γνωριμία.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Κάποιες λανθασμένες πληροφορίες στη δουλειά θα σου δημιουργήσουν σύγχυση. Ηρέμησε και θα καταλάβεις ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Έχεις αυτοπεποίθηση και διπλωματία και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος μαζί με το ταίρι σου οργανώνετε μια «απόδραση», ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχονται νέα πρόσωπα για να διαλέξεις.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Μπορείς να πάρεις μια ανάσα καθώς μια επαγγελματική ευκαιρία φαίνεται να έχει καλές οικονομικές προοπτικές. Όμως και πάλι να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους πριν πεις το «ναι». Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Ρίξου στη δουλειά χωρίς μουρμούρα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία «εισβάλλει» στη ζωή σου.

Λέων 23/7 - 22/8

Η δουλειά σε έχει απορροφήσει και έχεις εγκαταλείψει οικογενειακά θέματα. Βλέπεις, όμως, πως πρέπει να παλέψεις περισσότερο και ξεχνάς κάποιες άλλες υποχρεώσεις σου στο σπίτι. Οι συνεργάτες σου είναι ευχαριστημένοι, αλλά δεν θα αποφύγεις την γκρίνια από το ταίρι σου, που δικαίως έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία έρχεται να κλείσει παλιές πληγές.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Θα έχεις αρκετή δουλειά, καθώς ξαφνικά θα προκύψουν θέματα. Να σκεφτείς ψύχραιμα, γιατί αν πιέσεις τα πράγματα και ξεσπάσει καβγάς, δεν θα μπορέσεις μετά να μαζέψεις τη ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφήνεις τη ρουτίνα να επηρεάσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος η κούραση και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να φλερτάρεις.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Να εκφράσεις αυτό που πραγματικά θέλεις στους συνεργάτες σου και δεν θα χάσεις. Να μην έχεις ανασφάλεια, γιατί αυτό σε πηγαίνει πίσω και κάποιοι συνεργάτες σου έχουν αρχίσει και δυσανασχετούν. Επίσης, μην κάνεις «εκπτώσεις» στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος η συντροφικότητα σου δίνει δύναμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν εμπιστεύεσαι και μόνο φλερτάρεις.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Αν και είσαι ψύχραιμος, σήμερα έχεις υπερένταση και άγχος καθώς και κάποιες εμμονές με συνεργάτες σου που δεν θα έπρεπε. Βλέπεις παντού εχθρούς γιατί έχεις περάσει κάποιες δυσκολίες στη δουλειά. Σύνελθε. Οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν. Αν είσαι δεσμευμένος μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Έχεις κουραστεί να τρέχεις συνεχώς για δουλειές -αν και συνήθως πετυχαίνεις τον στόχο σου- αλλά θέλεις και την ελευθερία σου. Θα νιώσεις πιεσμένος από επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα θελήσεις να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα με το ταίρι σου και αν είσαι ελεύθερος φλερτάρεις.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια στραβοτιμονιά που θα κάνει συνεργάτης σου. Μην εκνευριστείς και τσακωθείς, αλλά προχώρα χωρίς καθυστέρηση. Κλείσε υποθέσεις, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην αδιαφορείς για το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν βλέπεις τίποτα γύρω σου.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Ο ενθουσιασμός σου θα σε οδηγήσει σε μια λάθος απόφαση, γι’ αυτό πρόσεχε με ποιους μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Υπάρχουν ανταγωνιστές που σε περιμένουν στη γωνία. Πρώτα κλείσε τις συμφωνίες και μετά να το κοινοποιείς. Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα για κάτι που δεν ξέρεις την απόδοσή του. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Θα γίνεις εσωστρεφής, καθώς έχεις πολλά στο μυαλό σου. Σκέφτεσαι ότι η δουλειά σου θέλει τόνωση, ενώ πρέπει ν’ αποφασίσεις και ποια πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς επαγγελματικά. Κάνε ένα βήμα τη φορά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα σου είναι πολύτιμη από πολλές πλευρές.

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή».