Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για σήμερα, Πέμπτη 7/12.

Κριός 21/3 - 20/4
Θα νιώσεις ότι κάποιοι δεν σου λένε την αλήθεια στη δουλειά κι έτσι είναι. Όμως, μην πτοείσαι. Είσαι τόσο δυναμική και διαισθητική που θα πιάσεις αμέσως ποιος… κάνει νερά. Εξάλλου μια απροσδόκητη πρόσκληση φέρνει μια επαγγελματική επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται μια καλή παρέα που γίνεται γρήγορα σχέση.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Η κοινωνική σου εικόνα είναι ανεβασμένη, όσο κι αν εσύ προτιμάς να μην το δείχνεις. Οι άλλοι σε εκτιμούν και είναι έτοιμοι να σε ακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή. Θα υπάρξουν κάποια έξοδα που δεν τα έχεις υπολογίσει. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μην ψάχνεις παθιασμένους έρωτες.

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 7/12

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Αν και θέλεις να είσαι ελεύθερος, αυτές τις γιορτινές μέρες νιώθεις να σε γεμίζει η οικογενειακή θαλπωρή και θα… πετάξεις το μπαλάκι των ευθυνών σε άλλους σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Μην τους αφήσεις να πάρουν αποφάσεις σε θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις εσύ. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος δεν ξέρεις τι θέλεις.

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 7/12

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους προς κάθε κατεύθυνση ακόμα κι αν προκληθείς σε καβγά στη δουλειά. Εξάλλου δεν είσαι πάντα ο αδικημένος όπως νομίζεις, οπότε ηρέμησε και ασχολήσου με τη δουλειά σου. Το ταίρι σου έχει κουραστεί να είσαι μέσα στη μουρμούρα. Άλλαξε όσο είναι καιρός. Σε νέα γνωριμία μη βιαστείς να προχωρήσεις.

Λέων 23/7 - 22/8
Να μη μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων γιατί η ουσία είναι που μετράει. Σου αρέσει να επιδεικνύεσαι και με τη συμπεριφορά σου να κάνεις κακό στους άλλους ή να βάζεις εμπόδια, που θα τα βρεις μπροστά σου. Δεν είσαι εσύ τα πάντα στο Σύμπαν και το Σύμπαν εκδικείται τους υπερφίαλους. Αγκάλιασε το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι απαιτητικός.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Έχεις κουραστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο στη δουλειά και να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που σου προτείνουν γρήγορες λύσεις. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες σου. Στην προσωπική σου ζωή μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Δείξε του στοργή. Αν είσαι μόνος μην αφεθείς σε κάτι καινούργιο, αν δεν είσαι σίγουρος ότι θέλεις αυτό τον καιρό σχέση.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Θα δείξεις εμπιστοσύνη σε δικό σου πρόσωπο και θα πιστέψεις σε μια συνεργασία που αν την ψάξεις θα δεις ότι κρύβει αγκάθια. Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τη γνώμη σου και να χαλάσεις ακόμα και μια φιλία, αν δεις ότι υπάρχουν δόλος και συμφέρον. Συναισθηματικά έχεις μια… τρικυμία, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο κι αν είσαι αδέσμευτος. Να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη δουλειά και πρέπει να προσέξεις κάποιους συνεργάτες σου. Ευτυχώς, είσαι από τη φύση σου επιφυλακτικός, οπότε θα δεις τα σημάδια μιας προδοσίας, ώστε να προφυλαχθείς. Στα συναισθηματικά σου, τα νεύρα σου θα προκαλέσουν καβγά, ενώ αν ψάχνεσαι για κάτι καινούργιο μην πλάθεις όνειρα για μονιμότητα. Ζήσε τις στιγμές.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Ένα πρόσωπο στη δουλειά θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Κι αυτό γιατί ναι μεν δεν έχει κακή πρόθεση, αλλά δεν διαθέτει και καλή κρίση, οπότε θα τα θαλασσώσει σε κάτι που θα του αναθέσεις. Πιάσε γρήγορα δουλειά για να αναστρέψεις το αποτέλεσμα και να σώσεις την κατάσταση. Το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, δεν θέλεις δεσμεύσεις.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Τα πας καλά οικονομικά, οπότε μην εμπλακείς με πρόσωπα που ασχολούνται περισσότερο με κουτσομπολιά και λιγότερο με τη δουλειά. Δώσε σημασία σε αυτό που κάνεις ή σε ένα σχέδιό σου που έχεις αρχίσει να υλοποιείς. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, οπότε συζήτα με το ταίρι σου. Αν ψάχνεις κάτι καινούργιο δεν σου αρέσει τίποτα. Να ανέβεις ψυχολογικά.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Είσαι υπεραισιόδοξος και αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους. Να κλείσεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις πριν φύγεις για το ταξιδάκι που τόσο επιθυμείς. Στα συναισθηματικά σου δείξε στοργή στο ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε μια καινούργια γνωριμία. Εσύ θέλεις να περνάς καλά, όχι δεσμεύσεις.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Συνεργασία που σου προτείνεται φαίνεται ότι δεν έχει μελανά σημεία, οπότε καλό είναι να το ψάξεις αρκετά πριν συμφωνήσεις. Είσαι ευκολόπιστος και αυτό αρκετές φορές το εκμεταλλεύονται οι γύρω σου. Να κοιτάξεις τον εαυτό σου και το συμφέρον σου. Στα συναισθηματικά σου μη χαλιέσαι με λεπτομέρειες κι αν αρχίσεις κάτι καινούργιο μη δείξεις την ανασφάλειά σου.

*Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»