Τον Δημήτρη Κουρούμπαλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

Δεν καβάλησα το καλάμι

«Το καλάμι το καβαλάς είτε σε γνωρίζει ο κόσμος, είτε όχι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγνώστους που νομίζουν ότι έχουν πιάσει το λαχείο. Εγώ δεν καβάλησα το καλάμι γιατί κατάλαβα ότι μπορούσε οποιοσδήποτε να βρίσκεται στη θέση μου» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Μάθαμε ανθρώπους που δε θέλαμε ξέρουμε

«Στην τηλεόραση έχουμε μάθει και ανθρώπους που δε θα θέλαμε να τους ξέρουμε. Στις καλές κριτικές λέω "ευχαριστώ", στις κακές λέω "τώρα γιατί μου το λες αυτό; Γιατί δε μου λες κάτι καλό ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις". Ένα σχόλιο που είχαν γράψει για μένα ήταν "να έρθει η αστυνομία θεάτρου να πάρει τον Κουρούμπαλη"» τόνισε στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δε μου αρέσει όταν κάποιος…

«Δε μου αρέσει όταν κάποιος φλερτάρει τη γυναίκα μου», λέει ο ίδιος.

Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητά μου

«Θα πήγαινα στο survivor αλλά όχι με μια κάμερα πίσω μου να με κυνηγάει. Η περίοδος των γυρισμάτων στην "Πολυκατοικία" ήταν φρενήρης. Οι μόνες μου ελεύθερες στιγμές ήταν όταν πήγαινα κι ερχόμουν από τη δουλειά. Έχω εκμεταλλευτεί την αναγνωσιμότητά μου για προσωπικό μου όφελος» παραδέχτηκε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Το νησί των θησαυρών» στο θέατρο «Πόρτα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: