Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 8/1 για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Κριός 21/3 - 20/4

Έχεις ένταση και ανησυχία για κάποιες εξελίξεις που θα υπάρξουν στην εργασία σου. Όμως με την υπομονή σου και τη διπλωματία σου θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Άλλωστε αυτό που μετράει για σένα είναι να υπάρχει καλό κλίμα και αξιοκρατία. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι πιο τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επιδιώκεις πλέον σταθερότητα.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Μη διστάσεις να συζητήσεις τις ιδέες σου με πρόσωπο της δουλειάς σου που είναι σε υψηλότερη θέση. Η πρότασή του θα σε ξαφνιάσει θετικά. Μόνο να σκεφτείς καλά τον όγκο της δουλειάς και να διαπραγματευτείς τις οικονομικές απολαβές σου γιατί το αξίζεις Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις για να ξεφύγεις από κάποια οικονομικά- επαγγελματικά προβλήματα. Έχεις αφήσει άλυτα θέματα που προβληματίζουν και τους συνεργάτες σου. Θα ξεπεραστεί. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε, γιατί έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις αλλά δεν θέλεις κάτι σταθερό.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Δεν φταίνε οι άλλοι για τα δικά σου λάθη και τις ανασφάλειές σου. Να αποφύγεις να τσακωθείς με συνεργάτες σου. Το να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο, που ετοιμάζεις νέα πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις περισσότερη ελευθερία ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Ηρέμησε.

Λέων 23/7 - 22/8

Έχεις αύξηση του εισοδήματός σου με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου. Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Θα σε βοηθήσει ένας συνεργάτης σου που σε «ψήνει» εδώ και καιρό να το κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε αναζωογονεί.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που σε ενδιαφέρει πολύ. Σημαντικό είναι να ξέρεις σε ποιους συνεργάτες σου μπορείς να βασιστείς, γιατί θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζες. Πρόσεξε μη μείνεις… μόνος στη βάρκα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλά και εξοργίζεις το ταίρι σου ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μια επιστροφή σε προβληματίζει.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο, γιατί έχεις παλέψει πολύ για τη δουλειά σου εδώ και καιρό. Πρόσεξε, γιατί θα χαλάσεις μια καλή συνεργασία και θα το μετανιώσεις σύντομα. Χρειάζεσαι μια νέα πηγή εσόδων. Μην απογοητεύεσαι και προχώρα τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε το ταίρι σου να εκφραστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις κάποιες γνωριμίες.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και την επαγγελματική σου εμπειρία για να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι οργανωτικός και εργασιομανής, οπότε θα τα καταφέρεις. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια ερωτική επιστροφή.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Σιγά μη μείνεις αμέτοχος σε μια διαμάχη που θα ξεσπάσει στη δουλειά. θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση για να προχωρήσεις μπροστά χωρίς «βαρίδια». Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, γιατί μόνο έτσι θα ταχθείς με τη σωστή πλευρά, και θα έχεις συμφέρον. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «τρώγεσαι » για καβγά κι αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» φλερτάροντας.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει γιατί κάτι στη δουλειά που δεν θα προχωρήσει όπως ήθελες. Συνέχισε με το plan B που έχεις πάντα, ώστε να χάσεις λιγότερα. Άκου τη συμβουλή ενός συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες. Θα το μετανιώσεις αν αφήσεις κάτι να περάσει.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Έχεις αφήσει εκκρεμότητες κι αντί να στρωθείς στη δουλειά σφυρίζεις ανέμελα. Άρχισε να κάνεις προγραμματισμό. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου, γιατί έκανες πολύ κόπο για να τα κερδίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κοίταξε να περάσεις ωραίες στιγμές ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις δεσμεύσεις. Να είσαι ειλικρινής με ένα πρόσωπο που έρχεται.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Όλο σε παλιές αγάπες γυρίζει το μυαλό σου, και αυτό έχει αντίκτυπο και στη δουλειά σου, γιατί μελαγχολείς και αφαιρείσαι. Έχεις αρχίσει να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά, οπότε ξύπνα! Πρόσεξε, αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις μια σχέση ή τον γάμο σου. Αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου, μην περιμένεις ν’ αφεθείς σε κάτι καινούργιο.