Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση στη Μαριτίνα ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα της
"Δεν είναι εύκολο μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, γιατί πρέπει να κρατά δύο ρόλους", είπε η Μιμή Ντενίση
Η Μιμή Ντενίση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την κόρη της, Μαριτίνα, αλλά και για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.
Διαβάστε ακόμα: Μιμή Ντενίση: "Η κόρη μου δεν είχε δεχθεί bullying μόνο για τα κιλά της"
«Δεν είναι εύκολο μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, γιατί πρέπει να κρατά δύο ρόλους. Η Μαριτίνα, ακόμη και σήμερα, που είναι είκοσι τριών χρόνων, μου ζητάει να είμαι πιο μαμά παρά μπαμπάς. Της είπα ότι έχει δίκιο, αλλά ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος και πρέπει να είμαι μαμά και μπαμπάς. Άλλος δεν υπάρχει να πληρώσει το καλό σχολείο, το καλό πανεπιστήμιο, το εξωτερικό. Της είπα την πραγματικότητα (ότι δεν είμαι η βιολογική της μητέρα) από τότε που ήταν δύο ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα, για οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος που είναι γκέι, το να βασανίζεται και στα τριάντα του και στα τριάντα πέντε του να λέει “έχω αυτή την τάση”, είναι ένα βασανιστήριο, που αποκλείεται αυτός ο άνθρωπος να μην έχει ψυχολογικά προβλήματα».
Για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, η Μιμή Ντενίση σχολίασε: «Εγώ δεν είμαι υπέρ του να λες συνέχεια και να διαφημίζεις “και οι γκέι πρέπει να παντρεύονται και οι γκέι πρέπει να κάνουν αυτό”. Ή το θεωρείς φυσικό και είναι κομμάτι της κοινωνίας και δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια ή δεν το θεωρείς φυσικό όταν το λες συνέχεια. Η κοινωνία πρέπει να διατηρήσει τον βασικό κορμό της και ο βασικός κορμός της είναι η πλειονότης, που είναι άνδρας, γυναίκα, παιδί. Αυτό είναι ο κορμός, τον οποίο συμπληρώνουν άτομα που δεν ήταν αποδεκτά μέχρι στιγμής και πρέπει να τον συμπληρώνουν. Αλλά δεν μπορεί συνέχεια να μιλάμε για τα άτομα αυτά. Από μόνοι μας το κάνουμε, σαν να είναι κάτι περίεργο. Σε σχέση με τα παιδιά, είμαι πολύ σκεπτική, γιατί βλέπω τα προβλήματα, που δεν έχουν να κάνουν με το γκέι ή με το στρέιτ. Τα προβλήματα που έχουν στην εποχή μας τα παιδιά είναι άπειρα».