Τέτα Καμπουρέλη: "Πέρασα δύσκολα αλλά τώρα είμαι καλά"
Δεν ασχολούμαι με τον πρώην σύντροφό μου, κοιτάζω μπροστά
«Ο σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και δεν είχε καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Τον έχω γνωρίσει στην οικογένεια και στα παιδιά μου, με ακολουθεί παντού» αποκάλυψε η Τέτα Καμπουρέλη - Δείτε το βίντεο με όσα είπε
«Μια αγαπημένη μου τηλεοπτική στιγμή ήταν τότε με την "τρόμπα" χειλιών στο πρωινό. Ο σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και δεν είχε καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Τον έχω γνωρίσει στην οικογένεια και στα παιδιά μου, με ακολουθεί παντού».
Όνειρο ζωής κάθε γυναίκας να ντυθεί νύφη
«Είναι όνειρο ζωής κάθε γυναίκας να ντυθεί νύφη και εγώ τώρα που το ξαναφόρεσα ένιωσα πολύ ωραία», είπε στη συνέχεια η Τέτα Καμπουρέλη.
Τώρα είμαι καλά, έχω αγάπη, στήριξη και σεβασμό
«Πέρασα δύσκολα. Τώρα είμαι καλά, έχω αγάπη, στήριξη και σεβασμό. Μου είχαν ρίξει μια "ταφόπλακα’" αλλά σιγά - σιγά πήρα δύναμη και η γνωριμία μου με τον Δημήτρη με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν ασχολούμαι με τον πρώην σύντροφό μου και δεν ξέρω αν έχει κινηθεί νομικά, κοιτάζω μπροστά», τόνισε η Τέτα Καμπουρέλη.
Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Τέτα Καμπουρέλη πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γέρμα» στο θέατρο «Μικρό Broadway».