Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη κατά της Μαίρης Συνατσάκη, αλλά και την εμπλοκή της Κατερίνας Λιόλιου στην υπόθεση, με αφορμή ένα παλιότερο σκηνικό ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον μάνατζερ.

Η ηθοποιός, η οποία είναι στενή φίλη της Μαίρης Συνατσάκη και νονά του παιδιού της, μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τα παραπάνω.

Δείτε ακόμη - Έξαλλη η Κατερίνα Λιόλιου “άδειασε” δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είμαι 100% με τη Μαίρη

«Αυτό που είπα είναι ότι είμαι 100% με τη Μαίρη. Συμφωνούσα και τότε με αυτό που είχε ανεβάσει, συμφωνώ και τώρα και στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει και την αγάπη μου στην Κατερίνα Λιόλιου, που τώρα με όλο αυτό, δύο χρόνια μετά ξαναέρχεται κάτι στο προσκήνιο, που είμαι σίγουρη και αποδεικνύεται από την ανάρτησή της, που θέλει να ξεχάσει», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε τα βίντεο με όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου:



Τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για τη Μαίρη Συνατσάκη

Ένταση επικράτησε στο J2US το Σάββατο 27/04/2024, όταν ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία.


Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, τα σχόλια του μάνατζερ για τη σύντροφό του coach, Μαίρη Συνατσάκη, ήταν απαξιωτικά. Όπως είπε ο Ηλίας Ψινάκης, δεν συμπαθεί την Influencer, και το εξέφρασε δημόσια, εξηγώντας τους λόγους, κάνοντας αναφορά σε ένα παλιότερο γεγονός που ήταν πρωταγωνιστής, κατεβάζοντας το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη είχε κάνει αρνητικά σχόλια για τον Ηλία Ψινάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: