Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου φαίνεται πως πλέον έχει φτάσει στα άκρα.

Δείτε ακόμη - Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο: "Προφανώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο" (Βίντεο)

Μετά την τελευταία συνέντευξη του παρουσιαστή και τα όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου και τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έκαναν την ήδη τεταμένη σχέση τους να φτάνει σε οριστική ρήξη, πράγμα που έφερε και το τέλος της συνεργασίας τους. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha δεν δίστασε να αναφερθεί και on air στο συγκεκριμένο ζήτημα, εκφράζοντας την έντονη ενόχληση και στενοχώρια της.


Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30/04/2024 η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και ο Νίκος Γεωργιάδης, που είναι στενός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το Σαββατοκύριακο, έκλαιγε με αναφιλητά.



Νίκος Γεωργιάδης: Δεν μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά

«Η Κατερίνα δεν είπε ψέματα ότι το Σάββατο στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που έκλαιγε. Την πήρα τηλέφωνο για άλλο πράγμα και την άκουσα να κλαίει. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά. Είχε πάθει σοκ από αυτό που μόλις είχε δει. Εκείνη τη μέρα δεν βγήκε καθόλου από το σπίτι της. Την επηρέασε πάρα πολύ αυτό που έγινε», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε επίσης - Ανδρέας Μικρούτσικος: Οριστική αποχώρηση του παρουσιαστή από την εκπομπή της Καινούργιου (Βίντεο)

Έχουν γίνει κάποια μικρά λάθη θεωρώ και από τις δύο πλευρές.


Η επαγγελματική τους σχέση θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό

«Θεωρώ ότι η επαγγελματική σχέση αυτών των δύο ανθρώπων θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχουν γίνει κάποια μικρά λάθη θεωρώ και από τις δύο πλευρές. Στην αρχή της συνεργασίας τους υπήρχε χημεία, όμως η δομή της εκπομπής είναι πάρα πολύ γρήγορη, ο Ανδρέας έχει ένα σχόλιο που θέλει χρόνο και θέλει να αναλύσει τη σχέση του, δεν φοράει ακουστικό, η αρχισυνταξία θέλει να προχωρήσει τη ροή και βάζουν την Κατερίνα στον άβολο ρόλο να τον διακόπτει, και ο Ανδρέας με τη σειρά του θεωρεί ότι δεν τον σέβεται. Πολλές φορές του έχει εξηγήσει παρασκηνιακά η Κατερίνα ότι δεν φταίει η ίδια», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο Ανδρέας ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Γκουντάρα και της Χρύσλας

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως ύστερα απ' όσα έγιναν χθες, επικοινώνησε και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος του είπε πως περισσότερο ενοχλήθηκε με τα σχόλια που έγιναν από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου χθες, παρά με τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: