Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε το δικό του αντίο στην ηθοποιό.

Ο Μιχάλης Ρέππας είχε συνεργαστεί με την Άννα Παναγιωτοπούλου στη μεγάλη επιτυχία «Οι τρεις Χάριτες». Η ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram το κείμενο του Μιχάλη Ρέππα προς τιμήν της γνωστής ηθοποιoύ.

Η υποκριτική της Άννας είναι ένα από τα πιο ιδιοφυή σχόλια στη συμπεριφορά του σύγχρονου Έλληνα.


O Μιχάλης Ρέππας έγραψε αναλυτικά:

«Η υποκριτική της Άννας είναι ένα από τα πιο ιδιοφυή σχόλια στη συμπεριφορά του σύγχρονου Έλληνα. Ο τρόπος που ακουμπάει και δεν ακουμπάει το κείμενο, η σχιζοφρενική απόσταση, που την διακρίνει από τον ίδιο της τον λόγο, δημιούργησαν μια σειρά από υπέροχους ρόλους, που με τον πιο απλό και άμεσα απολαυσιακό τρόπο σχετικοποιούν τα πάντα, αποκόβοντας το πρόσωπο από τον λόγο του, το αίσθημα από την έκφραση του, το υποκείμενο από το ρήμα του, το εγώ από τον εαυτό του. Αυτό που αποκάλυψε ο αποδομητικός λόγος του 20ου αιώνα η Άννα το φέρει στις ρωγμές της βραχνιασμένης φωνής της.

Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται.

Τέτοιου εύρους πλάσματα δεν χρεώνονται με τους συνήθεις καλλιτεχνικούς ισολογισμούς. Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται – Μιχάλης Ρέππας».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου