Με τον κωδικό αριθμό 12 ανέβηκε η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Το «Ζάρι» έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις από την ημέρα και έχει γίνει το απόλυτο viral.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Marina Satti - ZARI (LIVE) | Greece 🇬🇷 | Grand Final | Eurovision 2024



Το τραγούδι ξεκινά με την Μαρίνα μόνη της και στη συνέχεια την πλαισιώνουν χορευτές, οι οποίοι επιδίδονται μαζί της σε μία εκρηκτική χορογραφία. Το σκηνικό έχει πολλές εναλλαγές, όπως άλλωστε είναι και η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία κινείται σε διάφορα μουσικά επίπεδα. Στη γέφυρα το αποτέλεσμα είναι πολύ δυναμικό με το στάδιο της Eurovision να σείεται κυριολεκτικά και να καταχειροκροτεί την εμφάνισή μας.

Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με την Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές στο μπροστινό μέρος της σκηνής και την ίδια να κάνει μία κίνηση σαν να ρίχνει τη ζαριά της. Ένα ξεσηκωτικό perfomance με την Μαρίνα Σάττι να ρίχνει τις τυχερές της εξάρες.