Το non binary Nemo επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στη φετινή Eurovision και ερμηνεύοντας το «The Code» συγκέντρωσε 591 βαθμούς και κατέκτησε την 1η θέση για την Ελβετία, με τα 12άρια να πέφτουν «βροχή». Η Εύη Δρούτσα, η Μπέσυ Αργυράκη και ο Γιώργος Κατσαρός ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και σχολίασαν τον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

H Eυή Δρούτσα δήλωσε χαρακτηριστικά για τον νικητή ότι είναι εκπληκτικός και ότι της άρεσε πολύ. «Είναι φοβερό ταλέντο», συμπλήρωσε η γνωστή στιχουργός. Από την πλευρά της η Μπέσσυ Αργυράκη για το Nemo σχολίασε «ακτινοβολούσε νίκη, βγήκε και το είπε σαν να έχει πάρει το βραβείο και βγήκε να το επαναλάβει, εκεί ήταν η μαγκιά». Μία άλλη συμμετοχή που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Γαλλίας με το “Mon Amour”, όπου εξήραν τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες του Slimane.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d17mh5v83i8x)
Ο Γιώργος Κατσαρός από την πλευρά του τόνισε ότι «έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην Eurovision. Ο πρώτος πήρε το βραβείο όχι για το τραγούδι αλλά για τις κινήσεις που έκανε. Ήταν ωραίο το τραγούδι αλλά δεν ήταν διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά εικόνας. Ο Γάλλος τραγουδιστής μας έστησε στον τοίχο. Η τραγουδίστρια(σ.σ Μαρίνα Σάττι) μου αρέσει αλλά περισσότερο χόρεψε παρά τραγούδησε αλλά δεν έφταιγε η τραγουδίστρια. Το τραγούδι είναι ωραίο. Το τραγούδι ήταν από τα καλά που έχουμε στείλει αλλά ο κόσμος ήθελε κάτι άλλο».