Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βλέπουμε τους θαυμαστές του διαγωνισμού της Eurovision να χασμουριούνται και να κοιμούνται την ώρα που η Μαρίνα Σάττι εμφανιζόταν στη σκηνή.


Εννοείται πως δεν πιστέψαμε ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένη

«Εννοείται πως δεν πιστέψαμε ότι η Μαρίνα Σάττι ήταν κουρασμένη στη συνέντευξη Τύπου και γι’ αυτό χασμουριόταν. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Μεγάλη απογοήτευση από τη συμπεριφορά της Σάττι» είπε ο Ιωνάθαν Ιάτρου, μουσικός παραγωγός που ζει στο Ισραήλ.

Μαρίνα Σάττι: Ούτε πυρετό είχα ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει

«Πάνω-κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στη Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίασή μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει. Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα, πέρασε μια ώρα που ήμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε.

Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα», απάντησε η Μαρίνα Σάττι κατά την επιστροφή της από τη Σουηδία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Eurovision 2024: Η αντίδραση Ισραηλινών ως απάντηση στο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι