Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βίωσε πριν από λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια και fashion expert Βίκυ Καγιά, που βυθίστηκε σε βαρύ πένθος λόγω της απώλειας του πολυαγαπημένου πατέρα της. 

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά πρωταγωνιστεί στην ταινία «Πολύδροσο» του Αλέξανδρου Βούλγαρη, η οποία το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της στο κέντρο της Αθήνας.

Η Βίκυ Καγιά δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το «παρών». Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Βίκυ Καγιά ζήτησε να μην αναφερθούν στο δυσάρεστο γεγονός της απώλειας του πατέρα της, αλλά στα πιο ευχάριστα, όπως η πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

«Είναι ημέρα χαράς σήμερα. Είμαι συναισθηματικά περίεργα αυτή την περίοδο. Είναι τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να είμαι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία, όπου θα είναι και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Έτσι είναι η ζωή, αλλά μην πιάσουμε τα δυσάρεστα σήμερα. Είναι μέρα χαράς! Αφιερώνω αυτή την ταινία στη μαμά μου και τον μπαμπά μου, που “έφυγε” πρόσφατα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1954oxjn1op)