Η παρουσιάστριαραδιοφωνική παραγωγός επέστρεψε στο αγαπημένο της ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ οι χρήστες του Instagram σχολίασαν την απώλεια βάρους και τα κιλά που έχασε μετά το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, όπως αποκάλυπταν οι αναρτήσεις της από το γυμναστήριο.


Λάουρα Νάργες: Το ταξίδι στη μητρότητα και οι δύσκολες στιγμές

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Πολύ γρήγορα και η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή μπήκαν σε μια νέα καθημερινότητα μαζί με τον γιο τους. Μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media η Λάουρα Νάργες είχε αποκαλύψει τις προσπάθειές της να χάσει τα κιλάκια της εγκυμοσύνης, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε μέσα από τη γυμναστική και τις προπονήσεις της.




«Τις περισσότερες φορές κλαίω αλλά μετά θυμάμαι, η μου το θυμίζει ο Χρήστος Σαντικάι, ότι το έχω κάνει ξανά και κάπου κάπως βρίσκω δυνάμεις», είχε αναφέρει η Λάουρα Νάργες σε μια από τις αναρτήσεις της για τις δύσκολες στιγμές της.

1-laura-narjes-instagram-photos-mhtrothta-3
1-laura-narjes-instagram-photos-mhtrothta-2


Διαρκώς στο πλευρό της ο Χρήστο Σαντικάι: «Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω “μουσικός χαζομπαμπάς”. Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα «μαμά» και τη Λάουρα “μπαμπά”. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του.


Λάουρα Νάργες: Η αποστασιοποίηση από τα media

Για ένα μεγάλο διάστημα, η Λάουρα Νάργες είχε περιορίσει τις αναρτήσεις της στα social media, ενώ είχε δώσει τη δική της απάντηση για τον χρόνο που θέλει να περνά με την οικογένειά της.

«Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του Χρήστου Σαντικάι Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά -σιγά και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου – νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές», είχε αναφέρει η social media.


1-laura-narjes-instagram-photos-mhtrothta-5
1-laura-narjes-instagram-photos-mhtrothta-4

Λάουρα Νάργες: Η νέα ζωή με τον γιο της

Η social media το τελευταίο διάστημα επέστρεψε ανανεωμένη στα social media.

«Μου έχω δώσει τόσο πολύ χρόνο…! Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα! Χρόνο για εμένα αλλά και την πανέμορφη οικογένεια μου. Η ζωή που έχω επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη ηρεμία και γαλήνη, και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάπως έτσι, ελεύθερη, καταφέρνω να λειτουργώ ξανά όπως ήξερα αλλά και να δημιουργώ», ανέφερε για τον χρόνο που περνά με την οικογένειά της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: