Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ένθετο «Τύπος tv», αποκάλυψε πως στόχος της στο παιχνίδι είναι να πετύχει ένα γάμο, ενώ απάντησε και στο αν έχει αρχίσει να νιώθει παρουσιάστρια.

Την τηλεθέαση την κοιτάζεις;

Βέβαια! Από το πρώτο «GNTM», όπου ο ρόλος μου ήταν πίσω από τις κάμερες, κοιτούσα τα νούμερα. Με ενδιαφέρει πάντα να δω την απήχηση, κατά πόσο ο κόσμος αγκαλιάζει τις εκπομπές και τα πρότζεκτ στα οποία Βρίσκομαι. Μπορεί να ξέρω ότι το «First Dates» το παρακολουθούν και από άλλες πλατφόρμες ή ότι κάνουμε hits στο Tik Tok, όμως με ενδιαφέρει και ο ανταγωνισμός.



Ποιο είναι το προσωπικό στοίχημα, φέτος;

Θέλω να πετύχω έναν γάμο (γέλια) στο First Dates, θέλω να ραφτώ κουμπάρα και να πάω σε έναν γάμο με όλα τα παιδιά.

Τι άλλο παρακολουθείς στην TV;

Δυστυχώς, λείπω πολλές ώρες και δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση. Βλέπω όμως «MasterChef», που μου αρέσει πολύ! Όταν δεν έχω δουλειά, θα δω όλες τις εκπομπές από το πρωί. Ήμουν και είμαι τηλεορασάκιας.


1-genevieve-majari-5
1-genevieve-majari-2


Έχεις αρχίσει να νιώθεις παρουσιάστρια;

Κάνω αυτή τη δουλειά επτά χρόνια. Δεν θεωρώ ότι έχω την εμπειρία άλλων ανθρώπων, αλλά προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου. 0 τίτλος «παρουσιάστρια» συνδέεται πολλές φορές με δημοσιογράφους, οπότε εκεί ίσως γίνεται περίπλοκη η απάντηση. Εγώ θα πω ότι κάνω τη δουλειά μου, που δεν τη θεωρώ εύκολη, και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.



1-genevieve-majari-4
1-genevieve-majari-3