Ο συγγραφέας της βιογραφίας του αξέχαστου Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, μίλησε στο Στούντιο 4 για άγνωστες πτυχές από τη ζωή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή. Μεταξύ αυτών και για την σχέση με τον τζόγο.


«Τον ρώτησα κάποια στιγμή μήπως δεν πρέπει να το βάλουμε αυτό στο βιβλίο και μου είπε “είσαι καλάς αυτό πρέπει να βάλουμε πρώτα από όλα, ο κόσμος πρέπει να μάθει τη ζωή μου, ότι έχω ελαττώματα”. Μια δεκαετία έπαιζε ζάρια, έχει παίξει ένα σπίτι στα ζάρια. Ο κόσμος διαβάζοντας τις ιστορίες θα καταλάβει το καλό από το κακό. Ήταν αυθεντικός, ήταν ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου».

Η απαγωγή του Βασίλη Καρρά


«Πολλά πράγματα δεν ήξερα. Ήξερα για τη δραματική σχολή. Τις ιστορίες για τη νύχτα δεν ήξερα. Πολλές φορές έλεγα στον Βασίλη να μην βάλουμε πράγματα. Σε μια άλλη συνέντευξή του είχε πει ότι κάποια πράγματα δεν λέγονται με το όνομά τους. Παρόλα αυτά μίλησε για τη νύχτα της δεκαετίας του 80. Για την απαγωγή του λέει και δεν λέει. Ξύπνησε κάποια στιγμή να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο, άργησε και ήρθαν κάποιοι θαυμαστές του να τον πάνε, λοξοδρομεί το αυτοκίνητο, τον πάνε σε ένα χωριό ακατοίκητο. Αυτό έγινε γιατί θα γινόταν και άλλο πανηγύρι με καλλιτέχνες και δεν ήθελαν να μαζέψει όλον τον κόσμο. Ένας αυγουλάς τον βρήκε τυχαία» ανέφερε ο βιογράφος του, Βασίλη Καρρά.