Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Nοσοκομείο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευρολογική Κλινική.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ardj9b4jf5)

Αισιόδοξοι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο «Τζάνειο» στον Πειραιά, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό. Από τη θέση και το μέγεθος του θρόμβου, οι ιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, όπου κι αναρρώνει. Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ανέφερε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας προσήλθε με ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου, που εφημέρευε, και κατόπιν εξετάσεων του έγινε διάγνωση για ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Από τον ιατρικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η κινητικότητα του Δημήτρη Σταρόβα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι είναι καταβεβλημένος, ωστόσο επικοινωνεί στοιχειωδώς με τους γιατρούς και τους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως τα όποια προβλήματα προκάλεσε το ισχαιμικό επεισόδιο θα είναι παροδικά και θα ξεπεραστούν σε βάθος χρόνου. Ο Δημήτρης Σταρόβας παρακολουθείται στη Νευρολογική Κλινική, λαμβάνοντας φαρμακευτικό σχήμα για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.


Γιάννης Ζουγανέλης: Με τον Δημήτρη μιλήσαμε πριν τρεις ή τέσσερις ημέρες. Ήταν μια χαρά

Μιλώντας στον Alpha, ο στενός του φίλος Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο “Τζάνειο” με εγκεφαλικό. Πραγματικά, η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί, ο Σταρόβας είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Καλού ανθρώπου και με τρομερή διάθεση για ζωντάνια στη ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά, έμεινα εμβρόντητος. Με τον Δημήτρη μιλήσαμε πριν τρεις ή τέσσερις ημέρες. Ήταν μια χαρά. Ήταν μια χαρά, δυστυχώς, αυτό έρχεται απρόσμενα. Ο Σταρόβας είναι ένας άνθρωπος επιρρεπής στα πάθη».

Στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία και τον συνόδευσε στο ασθενοφόρο.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime