Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Kick off party» των «MAD VMA 2024» σε γνωστό στέκι στην παραλιακή. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το ερωτευμένο ζευγάρι για τον χωρισμό ενός άλλου ζευγαριού που πρωταγωνίστησε στο Survivor, της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε ακόμη - Ασημίνα Χατζηανδρέου για Άρη Σοϊλέδη: "Τον έκανα unfollow, δεν περίμενα ποτέ να φερθεί έτσι στη Μαρία Αντωνά"


Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Σπύρος

«Άλλο μονόπετρο είναι αυτό που βλέπετε. Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου ο Σπύρος. Το μονόπετρο θα μπει όταν θα το πω εγώ. Όταν θα πω ότι είμαστε ελεύθεροι να παντρευτούμε», ανέφερε χιουμοριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε επίσης - Το μονόπετρο της Ασημίνας Χατζηανδρέου και τα "βέλη" στον Άρη Σοϊλέδη

Εμείς τα ξέραμε, η Ασημίνα τα έμαθε τώρα

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε χωρίς περιστροφές. «Εμείς τα ξέραμε αυτά που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στη Μαρία Αντωνά. Απλά η Ασημίνα τα έμαθε τώρα που βγήκε από το παιχνίδι», είπε η γνωστή influencer.

Είναι προσωπικά και λεπτά αυτά τα ζητήματα

«Είναι τόσο προσωπικά και λεπτά αυτά τα ζητήματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον, παρά μόνο τους ίδιους, οπότε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον να ασχοληθεί με αυτό», απάντησε με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: