Ο Παντελής Τουτουντζής ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους στις Κάννες, με αφορμή το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και αυτή τη φορά, πήγε μαζί με τον σύντροφό του.

Μέσω Instagram, ο make-up artist ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα με τον άντρα που είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο από την παραλία Croisette. «Με την αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του, στην οποία έκαναν like χιλιάδες άτομα και σχολίασαν, μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση, η Δούκισσα Νομικού και η Βίκυ Καγιά.


Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:









Πριν μερικές ημέρες, ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει με τον σύντροφό του, να παντρευτούν. Όπως είπε τον Απρίλιο: «Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, σκεφτόμαστε να παντρευτούμε με τον σύντροφό μου. Και κοίταξε, δεν φοράω ακόμα βέρα. Αναμένω την πρόταση. Κουμπάρα στον γάμο μας θα είναι σίγουρα και η Ελένη Φουρέιρα».


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα, μέσω παρένθετης μητέρας, με τα οποία ο make-up artist έχει ποζάρει επίσης, για το Instagram προφίλ του. Συχνά, ανεβάζει οικογενειακά στιγμιότυπα με τον σύντροφό του και τα παιδιά τους, από βόλτες, τα ταξίδια που κάνουν στο εξωτερικό, αλλά και τον χρόνο που περνούν στο σπίτι τους.

Δείτε ορισμένες αναρτήσεις στο Instagram: