Στο Τζάνειο Νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Στο πλευρό του είναι συνεχώς οι κοντινοί του άνθρωποι. Ανάμεσά τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που είναι στενός φίλος και πρώην συνεργάτης του Δημήτρη Σταρόβα.


Αρναούτογλου για Σταρόβα: Είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ

Ο παρουσιαστής μίλησε για το συμβάν μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να λέω πράγματα, γιατί ούτε εκπρόσωπος της οικογένειας είμαι, εννοώ μιλάω με την Άννα κάθε μισή ώρα. Όλοι αγαπάμε τον Δημήτρη… Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλουμε να πάνε όλα καλά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1avxeburxx5)

Η εκπομπή «Happy Day» ήρθε σε επικοινωνία με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, η οποία περιέγραψε το πρώτο βράδυ του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε, «ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό».

Άννα Σταθάκη: Το παλεύει! Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει

Η Άννα Σταθάκη δήλωσε επίσης πως ο καλλιτέχνης έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. Αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1au41cx0brt)