Σε opening γνωστού καταστήματος ρούχων βρέθηκε χθες Πέμπτη 16/05/2024 η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο όταν έφτασε η ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα αντέδρασε με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο.


Μαρία Σολωμού: Δεν ξέρω τι πάει να πει μόδα, φοράς ότι σου πάει

«Ντύνομαι πάρα πολύ απλά, έως δεν ντύνομαι. Δεν ξέρω τι πάει να πει μόδα, φοράς ότι σου πάει. Σε ένα γάμο ή σε μια δεξίωση θα ντυθώ καλά, θα γελάσουμε λίγο, μαζί θα έχω και τα αθλητικά. Θα δέσω μετά το φουστάνι και θα φορέσω τα αθλητικά μου, είμαι από τις πρώτες που το ξεκινάει αυτό, σε όσους γάμους έχω πάει, περιμένουν εμένα να δώσω το "σήμα"», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.



Για τον γιο μου δεν είμαι μια σέξι μαμά, είμαι η μαμά του

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στη συνέχεια στον γιο της και τους φίλους του: «Για τον γιο μου δεν είμαι μια σέξι μαμά, είμαι η μαμά του. Οι φίλοι του γιου μου γουστάρουν και μιλάμε, "κυρία Μαρία, να σας πω" και τέτοια. Προσπαθώ να είμαι καλή στις συμβουλές, αλλά στον γιο μου κρατάω απόσταση».


Όχι, μη συνεχίσεις

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα μετά το χθεσινό ξέσπασμά του για το podcast της, η Μαρία Σολωμού «απάντησε» με τον δικό της τρόπο: «Όχι, μη συνεχίσεις… Έχει και δυνατή μουσική και δεν ακούω καθόλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: