Το «Ζάρι» φιγουράρει στα 50 πιο viral βίντεο στον κόσμο. Και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι φαίνεται να είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα και στα 200 πρώτα παγκοσμίως.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα το άλμπουμ P.O.P έγινε πρώτο στις μουσικές πλατφόρμες της χώρας, ενώ οι ακόλουθοί της στο ίνσταγκραμ από 90.000 που ήταν τον Δεκέμβριο εκτοξεύθηκαν στους 322 χιλιάδες μετά τον τελικό.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως η Μαρίνα Σάττι παρά τις κριτικές που δέχτηκε σαρώνει εκμεταλλευόμενη στο έπακρον τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Και η δικιά μας Μαρίνα δεν είναι η μοναδική. Τo LIVE NEWS παρουσιάζει σήμερα πώς εξαργύρωσαν τη συμμετοχή τους στη Eurovision οι καλλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν.

Sold out συναυλία μέσα σε 4 λεπτά


Όχι, δεν είναι παρέλαση πρωταθλητών ΝΒΑ, αλλά η υποδοχή που επεφύλασσαν στον Baby Lasagna οι Κροάτες στο Ζάγκρεμπ.

Φανερά συγκινημένος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Κροάτης τραγουδιστής που για λίγο δεν βγήκε νικητής, καθώς βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού, αλλά έχασε από τις επιτροπές.

Είναι εντυπωσιακό πως η συναυλία του που θα γίνει τις επόμενες μέρες έγινε sold out μέσα σε μόλις 4 λεπτά.

Κι αν στην περίπτωση του Κροάτη μιλάμε για μία sold out συναυλία, ο Γάλλος Slimane ετοιμάζει παγκόσμια περιοδεία ανακοινώνοντας μέσω του Instagram τη διάθεση των εισιτηρίων.

«Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί. Στην Αμβέρσα είναι ήδη sold out. Μιλάνο, Μαδρίτη, Στοκχόλμη, Βαρκελώνη είναι σχεδόν sold out».

Την ίδια ώρα, είναι ασύλληπτη η φρενίτιδα που επικρατεί στα social media, βγάζοντας το τραγούδι σε διάφορες διασκευές. Ενώ παίζεται μέχρι και στην κεντρική πλατεία στη Ρήγα της Λετονίας.


Από σατανίστρια… style icon


Προκάλεσε αντιδράσεις. Σόκαρε με τα σατανιστικά σύμβολα επί σκηνής. Και… εξελίσσεται στο απόλυτο style icon.

O λόγος για το Bambie Thug της Ιρλανδίας, το οποίο μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στο ELLE ως μια άλλη Lady Gaga.

Μπορεί να μην μπήκε στην πεντάδα, αλλά η δημοφιλία της έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Καθημερινά δέχεται αμέτρητα σκίτσα του Bambie Thug στον προσωπικό της λογαριασμό και μηνύματα λατρείας για την εκκεντρική φιγούρα.

Tα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται το Bambie Thug να γίνεται viral στολή για το Χάλογουιν.

Αποθεώνεται σαν ηρωίδα του έθνους


Από την άλλη, η Ισραηλινή εκπρόσωπος, Εντέν Γκολάν, φαίνεται πως εξελίσσεται σε εθνικό σύμβολο για το Ισραήλ, με πολλούς να την αντιμετωπίζουν ως ηρωίδα του έθνους.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε.

«Είσαι η επιτομή και ενσάρκωση του τι σημαίνει να είσαι περήφανη Εβραία. Έμεινες όρθια, δέχτηκες bullying, αποδοκιμάστηκες, ο κόσμος σε γιούχαρε επειδή είσαι Εβραία, επειδή είσαι από το Ισραήλ».

Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, είναι επίσημη προσκεκλημένη και θα τραγουδήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνεται για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα.

Οι συγγενείς των ομήρων μάλιστα της ζήτησαν να τραγουδήσει το «October Rain», την αρχική έκδοση του τραγουδιού με το οποίο διαγωνίστηκε στη Γιουροβίζιον και το οποίο αναφερόταν στην επίθεση της Χαμάς τον Οκτώβριο του '23.

Τελικά η EBU ζήτησε από την καλλιτέχνιδα να αφαιρέσει τους επίμαχους στίχους και να διαγωνιστεί με ένα κόμματι χωρίς πολιτικό χρώμα.